PUN MJESEC 12. AVGUSTA NAJJAČE ĆE UTICATI NA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko je na udaru

Kiosk
PUN MJESEC 12. AVGUSTA NAJJAČE ĆE UTICATI NA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko je na udaru
-

4 horoskopska znaka biće pod najjačim uticajem punog Mjeseca - saznajte da li će se vama pomjeriti tlo pod nogama, mijenjati planovi...

Pun Mjesec u znaku Vodolije očekuje nas 12. avgusta 2022. godine, a horoskop predviša da će imati moćnu energiju i da se sada možemo osloboditi onoga što nam više ne prija i ne služi u životu. Ovo je dobra praksa jer vam može otvoriti vrata srećne budućnosti, da stvorimo život kakav želimo. Sada imate prilike da se posvetite razvoju us vakom smislu.

Astrolozi ističu koja 4 horoskopska znaka očekuje najjači uticaj punog Mjeseca:

Bik - Očekuju vas promjene na polju karijere i na polju vašeg duhovnog rasta. Pošto vam stabilnost i predvidljivost mnogo znače, neočekivani događaji mogu da vas isprva izbace iz kolosjeka, ali ćete kasnije shvatiti da se sve dogodilo za vaše najviše dobro. Važno je da ostanete mirni i promišljeni, čak i kada osjetite snažan nalet emocija. Sada je vrijeme za novu transformaciju i malo drugačije shvatanje života.

Lav - Super pun Mjesec donosi vam turbulencije u odnosima sa voljenima, kao i u opštem blagostanju i zdravlju. Može doći do određenih nesporazuma, možda čak i svađa, koji će uznemiriti i vas i drugu osobu. Vaš prvi instinkt će biti da se brinete o drugoj osobi i da je uvjerite u svoju ljubav, ali istovremeno da ne zaboravite da slušate sebe i vodite računa o svojim potrebama. Budite malo pažljiviji i ne radite stvari prenagljeno.

Škorpija - U sebi ćete osjetiti rascijep između svoje nježne, emocionalne strane i racionalnog dijela svoje ličnosti. Dozvolite sebi da budete ranjivi i pokažite svoje slabosti, ali možda je vrijeme da ponovo uspostavite svoje granice sa onima koji su vam bliski. Ostanite vjerni sebi i drugima i slijedite svoje ciljeve i snove. Sada je vrijeme da promijenite svoju komunikaciju sa okruženjem. U odnosu sa drugima vas čekaju izazovi, ali sve zavisi od vaše reakcije.

Vodolija - Ovogodišnji pun Mjesec je u vašem znaku, pa ne čudi što ćete sve intenzivnije osjetiti njegove efekte. Ovo je sjajna prilika da odvojite nekoliko trenutaka za samorefleksiju i razmislite koje ste odluke donijeli nedavno, kako su se isplatile i šta možete učiniti drugačije u budućnosti. Ne živite u prošlosti, već iz nje izvlačite važne lekcije i na taj način obezbedite sebi prostor za napredak.

Izvor: Sensa

Ne propustite