KAKO SE ŠMINKA JOVAN MEMEDOVIĆ: Jedna muka muči voditelja pred svaku "Potjeru"

Kiosk
KAKO SE ŠMINKA JOVAN MEMEDOVIĆ: Jedna muka muči voditelja pred svaku "Potjeru"
-

Priprema i šminka Jovana Memedovića za kviz "Potjera" više nisu tajna!

Kod Jovana Memedovića publika najviše voli što je "sasvim prirodan", baš u skladu sa imenom svoje emisije zbog koje putuje po cijeloj Srbiji, kao i širom svijeta.

Međutim, pred snimanje svakog kviza "Potjera" i on mora da se povinuje strogim televizijskim pravilima i dozvoli da ga našminkaju.

"Prvo treba da mi stavite puder, a zatim dolazi i onaj drugi puder", objasnio je Memedović svojoj koleginici sa televizije koja ga je pratila u emisiji "Leto u Srbiji" dok se pripremao za rad. Ona se ponudila i da zamijeni profesionalnu šminkerku i otkrije gledaocima Jovanove tajne.

"Od šminke mi još stave sjenku i to je to", kaže Memedović koji se već, kako je priznao, navikao na scensku šminku. "Ne, ne, ne stavljajte mi lak još, prvo na kosu ide gel, ali to ću ja sam. Na kraju, lak."

Memedović je jedno od najpopularnijih TV lica, a za "Potjeru" mu je, kaže, najteže da pred emisiju odabere maramicu koju nosi u džepu sakoa. "Toliko toga ima da mi nije lako. Zato skoro nikad i ne biram sasvim sam, već mi pomognu i drugi da bi sve to bilo idealno.

Najveći izazov mu je da opusti same takmičare. "Ja sam već naviknut na rad na televiziji. Međutim, oni su tu prvi put, ima dosta ljudi na snimanju, a pritom treba i da odgovaraju na pitanja. Zato ja s njima uvijek unaprijed popričam i želim da im Potjera prođe što prijatnije." 

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite