DNEVNI HOROSKOP ZA 9. AUGUST: Ovim horoskopskim znakovima neće ništa ići od ruke, bolje da prespavaju ovaj dan!

Kiosk
DNEVNI HOROSKOP ZA 9. AUGUST: Ovim horoskopskim znakovima neće ništa ići od ruke, bolje da prespavaju ovaj dan!
Provjerite šta vam zvijezde poručuju

Provjerite šta vam zvijezde poručuju

Ovan

Vaša privatnost je zaštićena i to vam je jako potrebno tokom dana. Pokušajte da se čujete samo sa ljudima koji su vam bitni i neophodni. Zdravlje je stabilno.

Bik

Vaša potreba za kretanjem je veoma izražena posebno kada je u pitanju vaše zdravlje. Partnerski odnos je veoma napet zbog vaše rasprave sa partnerom od prije. Obratite pažnju na moguće probleme sa novcem.

Blizanci

Danas ste veoma okupirani ljubavnim problemima koji su aktuelni već neko vrijeme. Niste se dovoljno naspavali i nervozni ste tokom dana. Probajte danas ranije da odete na spavanje.

Rak

U ovom periodu svi su nekako okrenuti protiv vas jer ste se mnogima zamjerili. Okrenite se malo više sebi i završavajte ono što je važno u narednom periodu u vezi posla i učenja.

Lav

Važna vam je poslovna strana jer ste već neko vrijeme pod uticajem problematičnih odnosa u krugu saradnika. Osoba u znaku Ovna vam je prevelik zalogaj u vezi poslovne buduće saradnje. Zdravlje je odlično.

Djevica

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom, posebno zbog mogućih stresova na planu posla. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška.

Vaga

Ovo je idealan dan da se posvetite stvarima u krugu porodice, posebno ako je u pitanju potpisivanje dokumentacije. Stiže vam velika podrška od strane partnera do kraja dana.

Škorpija

Ne zamjerajte ljudima na planu posla. Njihova energija nije dovoljno pokrenuta kao vaša i nikada neće moci da postignu ono što ste vi uradili. Kod partnera se javlja neosnovana ljubomora koja vas brine.

Strijelac

Tokom današnjeg poslovnog sastanka obratite pažnju na ono što izgovarati jer je to jako važno za vašu poslovnu budućnost. Zdravlje je jako dobro zbog vaše pozitivne energije.

Jarac

Tajna vašeg uspijeha na poslu je u tome sto sve radite temeljno i posvečeno a na tome vam svi oko vas zavide. Ljubav nije ono što vas zanima trenutno jer ste previše sebe emotivno istrošili unazad par dana.

Vodolija

Tokom ovih dana od vas se traži previše i to osjećate kao pritisak, posebno u vezi ljubavi i ljubavnih odnosa. Do kraja dana moguće rješenje u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Ovna.

Ribe

Ovo je savšeen dan da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo niste vidjeli. Do kraja dana povoljne vijesti iz inostranstva u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. 

Ne propustite