1 PROLAZ VAS VODI U BUDUĆNOST: Izaberite 1 put i saznajte šta vas čeka u narednom periodu

Kiosk
1 PROLAZ VAS VODI U BUDUĆNOST: Izaberite 1 put i saznajte šta vas čeka u narednom periodu
Jedan prolaz je namijenjen za vas… Koji vas prolaz najviše privlači? To je put koji želite slijediti u nastavku svog života! Možda vam može pomoći u razjašnjavanju što trebate poduzeti da biste tim putem i krenuli…

Jedan prolaz je namijenjen za vas… Koji vas prolaz najviše privlači? To je put koji želite slijediti u nastavku svog života! Možda vam može pomoći u razjašnjavanju što trebate poduzeti da biste tim putem i krenuli…

1. Vaš put je put oslobađanja

Vi ste osoba kojoj treba mnogo prostora, želite slobodu kako biste stvari odrađivali na svoj način. Preferirate životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, a uvijek imate više opcija. Nikada ne želite biti sputani i ograničeni.

Vrlo ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite sukobe s drugima. Radije ćete se mirno oduprijeti. Ne volite žurbu, volite vrijeme za uživanje u životu. Ponekada ste čak i prezauzeti hedonizmom.

2. Vaš put je put privatnosti

Volite putovati sami, razmišljati, analizirati, donositi zaključke. Težite ugodnom životnom putu u kojemu ima mjesta samo za jednog. Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mjestu posvećenost sebi i svojim ciljevima.

Originalni ste i pronicljivi, svijet gledate na osobit način. Često i drugi imaju koristi od vaših savjeta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kada to želite vrlo ste dobro povezani s ljudima i imate mnogo razumijevanja za druge.

3. Vaš put je živopisan

Vi ste veoma privlačna i angažirana osoba i želite sve isprobati. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i ljepotom… Za vas je čar života put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvijek želite saznati više.

Uvijek započinjete prvi razgovor i imate mnogo pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom i ljudi se uvijek smiju u vašem društvu.

4. Vaš put je uzbudljiv

Uvijek idete naprijed u životu, čak i ako ulazite u nepoznato. Ne marite za posljedice, njima se bavite kasnije. Vi težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge zastrašile.

Privlači vas sve što je nepoznato, volite prkositi pravilima i često ste nemarni. Uglavnom vas prati sreća. Spontani ste i neprestano tragate za novim uzbuđenjima – želite iskoristiti vrijeme koje vam je dano.

5. Vaš put je put stabilnosti

Vi ste u vječnoj potrazi za mirom i niste prezahtjevni. Vrlo ste sadržajna osoba, ali ponekad se jednostavno ne želite potruditi. Za vas je savršen život onaj bez velikih briga i opterećenja, siguran i ugodan.

Volite znati u što se upuštate i kad god je to moguće odabirete lakše izbore. Život je dovoljno težak da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste i znate podržati okolinu. Poznati ste po svojoj dosljednosti.

6. Vaš put je put tišine

Cijenite samoću u svim područjima života. Može proći dugo vremena, a da vi ni ne osjetite da ste bili sami.

Volite mir i tišinu.

Želite upiti sve lijepo iz prirode i života, tražite značaj u svemu što vas okružuje.

Ne volite gužvu, ali volite ljude.

Cijenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.

dnevno.hr

Ne propustite