PRVA POLOVINA AUGUSTA IM DONOSI PRAVU LJUBAVNU BAJKU: Ova tri horoskopska znaka čeka susret sa SRODNOM DUŠOM!

Kiosk
PRVA POLOVINA AUGUSTA IM DONOSI PRAVU LJUBAVNU BAJKU: Ova tri horoskopska znaka čeka susret sa SRODNOM DUŠOM!
Prva polovina augusta donosi najveći ljubavni uspijeh za ova 3 horoskopska znaka

Prva polovina augusta donosi najveći ljubavni uspijeh za ova 3 horoskopska znaka

August je mesec u kojem će se probuditi sanjiva Venera, planeta koja ima najveći uticaj na naš ljubavni život. Ovo je doba godina kada je ljeto u jeku, daje krila i novu energiju. Period u kojem se rađaju neke nove emocije, a procvjetaju i divne ljubavi.

August donosi najveći ljubavni uspijeh za ova 3 horoskopska znaka:

 Bik

Ovo je srećan i povoljan mjesec za vas, a nećete imati problem da ostavrite mnoge svoje ciljeve. Dobar aspekt Venere i Sunca daje vam samopouzdanje, a Jupiter poboljšava vaše polje prijateljstva i ljubavi. Mars vam donosi savršenu komunikaciju, pa oni koji su u romantičnim vezama uspijeće da riješe mnoge stare nesporazume. Sa druge strane, slobodni Bikovi su avanturisti, teže promijenama, pa je moguće da ćete na nekom putovanju ili novom krugu prijatelja sresti osobu koja vam može pomijeriti tlo pod nogama.

Škorpija

August vam donosi izrazito nježan i strastven ljubavni život. Položaj planeta vam pomaže da tragate za pravom ljubavi, a Merkur olakšava komunikaciju sa partnerom. Usamljeni će biti podstaknuti da uđu u ljubavnu vezi i imaće viša samopouzdanja nego ikada.

Škorpije koje su u dugoj vezi počinju da poboljšavaju svoj odnos i trude se da više pažnje posvete partneru. Sada vam je ljubav centar Univerzuma, a moguće je i obnavljanje starih strasti.

Djevica

Tokom cijelog mjeseca ljubav sa partnerom biće topla i nežna. Osjećaćete se kao da ste na početku veze. Uspijevate da pronađete balans između karijere i ljubavi. Bićete inovativni i puni iznenađenja, što posebno pozitivno utiče na parove koji su u dužoj vezi.

Slobodne Device Mars i Venera podstiču da odvažno pristupe novoj ljubavi. Sada mnogo lakše otvarate svoje srce, pokazujete emocije i svoju nežniju stranu. Moguće je da ćete iznenada sresti osobu koja može biti baš vaša prava ljubav, srodna duša. Slušajte intuiciju.

Ne propustite