DA LI NAS OČEKUJE CRNI AVGUST 2022? Numerolog otkrio - najviše će uticati na finansije, 2 perioda su KRITIČNA ZA PARE!

Objavljeno:05.08.2022 - 23:24
A A A Times Arial

Saznajte kakva je numerološka prognoza za avgust 2022.

Numerolog otkriva da ovaj mjesec neće donijeti dramatične promene, ali upozorava i da nikako nije vrijeme da se opustite! Gledano kroz istoriju, mnoge loše stvari su se desile poslednjeg ljetnjog mjeseca, uglavnom vezano za finansije, a da li nas ove 2022. godine opčekuje "crni" avgust?

Saznajte kakva je numerološka prognoza za avgust 2022!

"Osam (avgust je 8. mjesec u godini) može da se posmatra kao simbol beskonačnosti i ponavljanje raznih situacija, pa nije neobično što često određene probleme za koje smo vjerovali da smo riješili, iznova preživljavamo", kaže ruski numerolog Vladimir Kuznjecov.

Ali, po njegovom mišljenju, ove 2022. godine avgust neće opravdati titulu "crnog" mjeseca.

"Ove godine će posljednji ljetni mjesec biti relativno neutralan. Neće biti većih nesreća koje su uzrokovane ljudskim faktorom niti tragedija koje će uzdrmati planetu. Ali ekonomske promjene su moguće", kaže. Ovaj mjesec može da se podijeli na tri perioda: dva će biti nepovoljna za privredu, a jedan pozitivan.

Prvi potresi očekuju se od početka mjeseca do 10. avgusta. Drugi loš talas je od 26. avgusta do 1. septembra i biće vezani za finansije. Uticaće na svakog ponaosob, na nekog manje, a na nekog više. Međutim, po rečima numerologa, sredina mjeseca će u smislu novca biti prilično povoljna i pozitivna.

"Sredinom mjeseca desiće se ekonomski rast, najuspješniji period je od 16. do 21. avgusta. Ovo vrijeme je povoljno za finansije, za privredu. Ukoliko je ovo vaša djelatnost ili ste posredno povezani sa ovakvim poslovima, očekujete dobitak, ističe numerolog.

(Mondo.rs)