ŠTA STE U KINESKOM HOROSKOPU? EVO ŠTA VAS ČEKA U JULU: Kažu da je najtačniji horoskop, OVAJ ZNAK ČEKAJU LIJEPE VIJESTI

Kiosk
ŠTA STE U KINESKOM HOROSKOPU? EVO ŠTA VAS ČEKA U JULU: Kažu da je najtačniji horoskop, OVAJ ZNAK ČEKAJU LIJEPE VIJESTI
Ovaj ljetni mjesec mnogim znakovima donijet će iznenađenja - nekima ugodna, drugima šokantna, a neki će znakovi imati miran period, bez puno trzavica.

Ovaj ljetni mjesec mnogim znakovima donijet će iznenađenja - nekima ugodna, drugima šokantna, a neki će znakovi imati miran period, bez puno trzavica.

Evo što za vaš znak predviđa kineski horoskop za srpanj:

Štakor

Za rođene u godini Štakora u srpnju su moguće nepredviđene okolnosti na koje neće moći utjecati. Budite oprezni s ljudima koji će vas okruživati ovog mjeseca. Zbog pojedinaca ili okolnosti, vaši planovi mogu biti poremećeni pa je zato važno imati rezervni plan, posebno kada su u pitanju putovanja. Ne dopustite da vam propadne odmor.

Bivol

U srpnju vas očekuju promjene - postoji mogućnost da se u vašem životu pojave novi ljudi, kao i da ga netko napusti. Razmislite što vam je zaista najvažnije u životu i koji su vam prioriteti. Budite oprezni, u srpnju se morate osloniti samo na sebe kako biste izbjegli nevolje. Postoji mogućnost da odete na put, ali prvo provjerite sve dokumente.

Tigar

Iza vaših leđa mogu se odvijati događaji i stvari koje niste ni slutili. Budite oprezni, netko iz vašeg poslovnog ili privatnog okruženja vam ne želi dobro. To može utjecati na odnose, ali i na financije i zdravlje. Prije bilo kakvih odluka, sve dobro provjerite i analizirajte. Pokušajte ne donositi emocionalne odluke.

Zec

Očekuje vas sjajan mjesec. Slobodni predstavnici ovog znaka mogu upoznati nekog posebnog, a oni koji su već u vezi osjetit će toplinu i brigu. U poslu može doći do obostrano korisnog partnerstva. Ne odbijajte ponude koje će vam stići, nove prilike vam mogu donijeti dobar prihod. Možete računati i na podršku prijatelja za sve što vam bude trebalo.

Zmaj

Zmajevi će imati puno posla u srpnju, ali ćete se uspjeti nositi sa svim zadacima. Velike su šanse da vam se u ovom mjesecu ostvari san ili želja o kojoj ste dugo razmišljali. Ali prije toga ćete morati razjasniti neke situacije iz prošlosti. U tome će vam pomoći prijatelj.

Zmija

U srpnju ćete imati puno posla oko birokracije, papira i ugovora. U prvi plan će doći financije. Također ćete morati donijeti veoma važnu odluku koja može biti vezana za putovanje, preseljenje ili zdravlje. Srećom, možete raditi dvije stvari u isto vrijeme i budite sigurni da ćete uspjeti sve uspješno privesti kraju.

Konj

Srpanj će za vas biti sjajan mjesec. Očekuju vas profit, uspjeh, prosperitet i bezbrižnost. Netko će biti zaprošen, netko će postići svoje ciljeve, dobiti povišicu, a netko može saznati da će dobiti dijete. Svi vaši planovi se ostvaruju, samo se držite svog cilja.

Koza

Početak mjeseca bit će veoma uspješan. Možda ćete dobiti poklon ili zanimljivu ponudu. Pokušajte kontrolirati svoj strah od nepoznatog, sumnje samo pogoršavaju situaciju. Moguće su male prepreke i nesuglasice, ali je u vašem interesu da očuvate mir i ne reagirate na provokacije. Što god da se dogodi nije vrijedno vaše energije i živaca.

Majmun

U srpnju ćete poželjeti povući se i koncentrirati na neku važnu stvar. Što god da se dogodi ovog mjeseca, ishod će biti u vašu korist. Postoji mogućnost putovanja. Imate šanse za veliki uspjeh, tako da ćete sigurno biti ponosni na sebe i postignuti rezultat.

Pijetao

U srpnju posebnu pažnju trebate obratiti na dokumente koje potpisujete, dogovore, ali i na svoje riječi jer mogu biti pogrešno shvaćene. Kako ne biste postali žrtva prevaranta, bilo putem telefona, interneta ili licem u lice, još jednom provjerite sve informacije i budite oprezni. Povedite više računa o zdravlju, dosta ste izloženi stresu.

Pas

Tijekom srpnja ćete se baviti nekretninama, finacijskim planovima i proračunima. Imate na umu podizanje kredita koji bi trebao biti odobren. Mjesec će obilovati veselim događajima, između ostalog, bit ćete pozvani na svečani događaj: vjenčanje, krštenje ili rođendan. Možete očekivati i povećanje profita.

Svinja

Prva polovina mjeseca bit će prilično napeta. Bilo bi dobro da racionalnije i praktičnije gledate na svijet, a ne da živite u oblacima. U drugoj polovini mjeseca očekuju vas promjene koje se tiču karijere. Možda ćete dobiti čak dvije ponude za posao odjednom ili ćete odlučiti oba raditi u isto vrijeme.

Ne propustite