OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SE NAJČEŠĆE RAZVODI: Brak im nije sigurnost, niti sreća ka kojoj teže!

Kiosk
OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SE NAJČEŠĆE  RAZVODI: Brak im nije sigurnost, niti sreća ka kojoj teže!
Mnogima omiljeni znak, ali veoma komplikovan.

Mnogima omiljeni znak, ali veoma komplikovan.

Kada uplovimo u bračnu luku, nikada ne možemo biti sigurni da li će to za cijeli život trajati, ali ako je vjerovati astrologiji, ovaj horoskopski znak ima najmanje šanse da se zdrži u braku.

Ljudi rođeni u znaku Vodolije su najskloniji razvodu braka, a razlog toga je u njihovoj želji za slobodom i samostalošću, što znači da nema veze sa nevjerstvom i tim porivima.

Nepredvidiva ličnost pripadnika ovog znaka čini ih neprikladnim za brak, jer je brak nešto što nikada nisu shvatali ozbiljno, čak i ako bi se ikada vjenčali, ne bi imali problem da se razvedu od partnera ako se u toj zajednici osjećaju loše.

Uvijek će reći šta im je na umu kako bi popravili situaciju prije nego ona bespotrebno eskalira. Odbojnost prema konfliktima posljedica je njihovog samopouzdanja. Mnogi će reći kako je svima potrebna jedna vodolija u životu, ali da vodoliji nije potreban niko.

Ipak, ponekad znaju da idealizuju partnera, ali uglavnom su racionalni. Nisu sentimentalni ni lažljivi u odnosu. Oni više vole prijateljstvo od trajnih i obavezujućih zajednica.

Ne propustite