Lepa Brena nakon što ju je Kim Kardashian "iskopirala": Teško je biti originalan

Kiosk
Lepa Brena nakon što ju je Kim Kardashian "iskopirala": Teško je biti originalan
Kim Kardashian, najpoznatija svjetska starleta, najavila je novu seriju kupaćih kostima čiji je kroj u stilu osamdesetih godina.

Kim Kardashian, najpoznatija svjetska starleta,  najavila je novu seriju kupaćih kostima čiji je kroj u stilu osamdesetih godina.

Za Skims Metallic Swim, kolekciju koja bi trebala biti predstavljena 6. jula, Kim se obukla u stilu 70-ih kombinujući voluminoznu frizuru i smjelu šminku za oči.

"Uđite u glamur 70-ih uz bazen u herojskim komadima visokog struka umočenim u nijanse visokog sjaja", navodi se u opisu videa Kim na zvaničnoj stranici brenda.

Ovi retro modeli izuzetno podsjećaju na one koje je nosila Lepa Brena na početku karijere, pogotovo iz vremena kada je pjevala u grupi "Slatki greh" ili u spotu za pjesmu "Mile voli disko".Također, Kim nosi plavu sjenku na očima, kao što se Brena šminkala osamdesetih. A i natapirana perika neodoljivo podsjeća na frizuru najpoznatije "Jugoslovenke" iz mladih dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SKIMS (@skims)

Novinari su tražili komentar od Lepe Brene, koja je u svom stilu odgovorila.

"Baš zanimljivo i interesantno. Danas je teško biti originalan. Šta god da se pojavi, već je viđeno, bilo da se radi o modi, likovima iz šoubiznisa... To što je nastalo od '60-ih do '90-ih su epohalne stvari. Jedino nas tehnologija još uvijek može iznenaditi, sve ostalo je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna šta je dobro", rekla je Brena za Kurir.

Ne propustite