MUŽ DOVEO LJUBAVNICU U NJIHOVU KUĆU I REKAO JOJ DA IMA 3 DANA DA SE ISELI: Evo šta je žena uradila

Kiosk
MUŽ DOVEO LJUBAVNICU U NJIHOVU KUĆU I REKAO JOJ DA IMA 3 DANA DA SE ISELI: Evo šta je žena uradila
-

Da li biste postupili isto?

Jednog dana muž se vratio kući u društvu mlađe djevojke. Supruzi je predstavio kao novu ljubav i ženu sa kojom želi da ostari. Dao joj je rok od 3 dana da spakuje stvari i zauvijek napusti njihov zajednički dom.

"Malo je reći da sam bila u šoku, ali sam se ipak sabrala i riješila da ne očajavam, već iz ove situacije izađem kao pobjednik", započinje Lisa svoju ispovijest.

Spakovavši svoje stvari, ona je riješila da priredi sebi opraštajnu večeru: poslednji put je sela za ogroman, prelijep trapezarijiski sto, upalila je svijeće, pustila opuštajuću muziku i servirala sebi večeru. Na stolu su bili škampi, kavijar i boca Šardonea.

Kada je završila obrok, uzela je nekoliko polupojedenih repića škampa, poumakala ih u kavijar i stavila ih u garnišne za zavjese, u svim sobama, svoje, već bivše kuće.

Muž je, sa svojom novom djevojkom, bio nevjerovatno sretan prvih nekoliko dana. Ali, uskoro, u cijeloj kući pojavili su se neprijatni mirisi. Uradili su sve šta se moglo uraditi u kući: čistili, brisali, prali, luftirali, uradili deratizaciju, čak su promijenile podove, i prekrečili zidove…

Potrošili su veliku količinu novca da bi se oslobodili ovog zla. Ali, ništa nije djelovalo… Miris je bio prisutan, i svakim danom postajao sve gori. Prijatelji su prestali da ih posjećuju, vadivši se na različite razloge.

Napokon su riješili da prodaju ovu smrdljivu kuću i kupe drugu. Prošao je mjesec, ali nisu usjpeli da pronađu kupca. Morali su se prilično zadužiti u banci da bi kupili novu kuću, jer nisu prodali staru.

Bivša žena ga je pozvala poslije mjesec dana, čisto da vidi kako je.

Ispričao joj o svom problemu sa prodajom kuće, ne ulazeći naročito u detalje. Ona mu je rekla da joj nedostaje ta kuća, i voljela bi da je otkupi. Muškarac se brže bolje složio sa cijenom, koja je bila najminimalnija moguća.

Nedelju dana kasnije, zadovoljan, stajao je i smiješio se, posmatrajući kako radnici tovare njegove stvari, da ih presele u novu kuću… Sve, uključujući i garnišne za zavjese…

Ne propustite