MLAD MJESEC ČISTI SVE PRED SOBOM: 3 znaka horoskopa ga nikad neće zaboraviti, evo šta im donosi

Kiosk
MLAD MJESEC ČISTI SVE PRED SOBOM: 3 znaka horoskopa ga nikad neće zaboraviti, evo šta im donosi
Horoskop najavljuje iznenađenja koja donosi mlad Mjesec u Blizancima!

Horoskop najavljuje iznenađenja koja donosi mlad Mjesec u Blizancima!

Mlad Mjesec u Blizancima koji obilježava 30. maj 2022. godine biće za mnoge pravi kraj proljeća i početak ljeta - prilika da okrenu novu stranicu, kažu astrolozi. Najzanimljivije je što se neće na bilo koji način direktno vezati za neku drugu planetu, što je redak fenomen, pa će svi dobro osjetiti pravi uticaj sazvježđa Blizanaca.

On donosi pozitivnu energiju, mnogo nade i lakoću u donošenju odluka - baš ono što nam je svima potrebno u vreme retrogradnog Merkura. Međutim, tri znaka će dobiti pravi "vjetar u leđa".

Blizanci

Mlad Mjesec je u potpunosti posvećen vama, pa ne propustite ni kap te energije, magije i samopouzdanja koje vam donosi. Ovo je vrijeme kad možete mnogo toga da otkrijete, prije svega, o sebi. Ako ste spremni da napustite neku staru "verziju" sebe, sada je prvo vreme. Za vas je karakteristično da imate upravo takve želje, pa dajte sebi na volju.
  
Strijelac

Mlad Mjesec vam ulazi u kuću partnerstva pa su moguće ideje o intenziviranju veze. Budite spremni na promene, ako partner to prihvati, idete na novi nivo, upoznajete ne samo širi krug prijatelja već i kolege s posla. Važno je da se lične osobine ipak malo poklope, pa izbjegnite ona upoznavanja koja mogu dovesti do zategnutosti.

Ribe

Spremite se na otkazivanje raznih planova, nailazi period kad ćete najviše želeti da budete kod kuće i u poznatom okruženju. Posvetite se domaćem životu, uživajte u domu koji vam uvijek nadoknađuje izgubljenu energiju.

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite