PUTOVALA JE 14 SATI KAKO BI IZNENADILA DEČKA, a dočekao je ovakav prizor: "OVO JE BOLNO ZA GLEDATI"

Kiosk
PUTOVALA JE 14 SATI KAKO BI IZNENADILA DEČKA, a dočekao je ovakav prizor: "OVO JE BOLNO ZA GLEDATI"
-

Američka košarkašica Laurn Mapusua nalazi se upravo pod pritiskom korisnika društvenih mreža, jer je apsolutno svi nagovaraju da ostavi svog dečka.

Naime, Laurin je na TikToku upravo prikazala da je proputovala više od devet hiljada kilometara kako bi ga iznenadila i poljubila, ali i da je njemu bilo mrsko da ustane s kreveta makar da je zagrli.

Očekivano, iz toga su brojni zaključili da mu uopšte nije bilo drago što je vidi, a nekima je na pamet pala i misao da on već neko vrijeme ima drugu djevojku.

"Ovo je bilo bolno za gledanje", "Hej, i moj suprug ti poručuje da moraš da ga ostaviš" "Djevojko, moj suprug s kojim sam u vezi više od 20 godina izgleda srećnije nakon što se vratim iz prodavnice"...

SNIMAK POGLEDAJTE NA OVOM LINKU.

To su bile tek neke od poruka koje su dočekale Laurin ispod videa, ali ona je svejedno uz snimak postavila pjesmu Eli Golding "Still Falling For You".

Inače, s Laurin je u Švedsku doputovao i njen najbolji prijatelj iz detinjstva (on je bio taj koji je sve i snimio), a kada su ga ugledali, mnogi tiktokeri su joj poručili da je to muškarac koji joj zapravo i treba.

A šta vi mislite, da li stvarno ova djevojka treba da ostavi momka koji je ova odreagovao?

(BlicŽena)

Ne propustite