Igrao je štrebera u filmu "Mi nismo anđeli 2", A DANAS IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Iznenadit ćete se kad vidite čime se sad bavi (FOTO)

Objavljeno:28.05.2022 - 19:09
A A A Times Arial

Luka Knežević koji je u filmu "Mi nismo anđeli 2" igrao štrebera Marka koji uspijeva da osvoji srce kćerke Nikole Koje, koju tumači Mirka Vasiljević, danas izgleda potpuno drugačije.

Luki je, inače, ovo bilo prvo pojavljivanje pred kamerama. Iako je u filmu skrenuo pažnju na sebe i pokazao veliki talenat, on nije nastavio da se bavi glumom, ali je danas poznato lice u svetu muzike.

Naime, Luka se bavi didžejingom i pod imenom Luminos pušta haus muziku po beogradskim klubovima.

Inače, "Mi nismo anđeli 2" je nastavak kultnog domaćeg filma u kojem glavnu mušku ulogu tumači Nikola Kojo.

Kao i u prethodnom dijelu, reditelj Srđan Dragojević postarao se da scene budu upečatljive, a drugi deo filma žanrovski je osmišljen kao tinejdžerska komedija. U filmu debituje Mirka Vasiljević, u glavnoj ženskoj ulozi.

U nastavku kultnog filma upoznajemo Nikolinu kćerku Sofiju, slatku devojčicu od 15 godina. Sofija počinje da pokazuje interesovanje za suprotni pol, dok Nikola, patološki ljubomoran otac, ulaže maksimalne napore da svoju "jedinicu" zaštiti od bilo kakvog muškog uticaja i, ne birajući sredstva, eliminiše sve potencijalne "kandidate".