ŠTA ZNAČI KAD NAĐETE NOVAC NA ULICI: Postoji detaljno objašnjenje i šire značenje ove ,,SLUČAJNOSTI''

Kiosk
ŠTA ZNAČI KAD NAĐETE NOVAC NA ULICI: Postoji detaljno objašnjenje i šire značenje ove ,,SLUČAJNOSTI''
Svima se ovo makar jednom desilo u životu.

Svima se ovo makar jednom desilo u životu.

Kada pronađemo novac na ulici, svi dobiju osjećaj zadovoljstva i sreće, nije ni bitno o kojoj se cifri radi. Ali tvrdi se da kada pronađete novac, prve misli koje vam prođu kroz glavu, ukazuju na veoma bitnu poruku koju vam šalje date situacija.

Od toga zavisi i broj koji se nalazi na novčiću, a neki ukazuju na to da treba da ostanete pozitivni, neki da usporite i slično. Ako nađete:

Novac s brojem 1

Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizira na nove ideje, dostignuća, napredak i uspijeh. Poručuje vam da treba da ostanete pozitivni i da dolazi vaše vrijeme.

Novac s brojem 2

Ovaj broj ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da morate da naučite da se prilagodite, da morate znati važnost odnosa s drugima jer, iako je nezavisnost važna i dobra, postoje neke granice: ne možete uvijek u svemu biti sami, ponekad je potrebno sarađivati s drugima.

Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja: trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Novac s brojem 5

Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vrijeme je za rast, širenje, promijene i pustolovine. Kovanica od pet dinara, novčanica od 50 i 500 dinara poručuju vam da morate da iskoristite svoje talente, a ne da ih potraćite.

Novac s brojem 10

Broj 10 želi da vam poruči da vjerujete svojoj intuiciji i uradite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promijena

Ne propustite