OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE BITI NAJSRETNIJI U JUNU: Evo šta vas čeka, provjerite jeste li na listi

Kiosk
OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE BITI NAJSRETNIJI U JUNU: Evo šta vas čeka, provjerite jeste li na listi
-

Na pragu smo novog mjeseca koji sa sobom donosi nove prilike. Evo kojih 5 horoskopskih znakova će imati najviše sreće u junu!

Na pragu smo prvog ljetnjeg mjeseca koji simbolički donosi novi period u životu. Mnogi znakovi horoskopa će imati šanse da se kupaju u sreći, ali samo pojedini će to uspjeti da ostvare. Evo koji znaci će biti miljenici fortune! 

Ribe

Stiže vam dvostruko pokroviteljstvo Venere već 2. juna, čim planeta prođe znak Raka. To znači da ćete pronaći sreću u ljubavi! Ukoliko već imate partnera, posvetite mu se, oraganizujte ponovni medeni mjesec, rasplamsajte strasti! Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovog mjeseca postoji velika vjerovatnoća da ćete je sresti na najneočekivanijem mjestu, na koje uopšte niste pomišljali. Takođe, zahvaljujući Veneri dobićete snagu da završite sva teška pitanja koja se tiču vaše karijere.

Takođe, jun donosi sreću Ribama koje žele da radikalno promijene svoj život i postanu najbolja verzija sebe. Moći ćete da se oslobodite negativnih emocija i starih rana iz prošlosti i da riješite stare probleme.

Strijelac

Retrogradni Merkur, koji će uhvatiti cijeli jun i koji će na svaki mogući način pokvariti raspoloženje ostalim znakovima zodijaka, ni na koji način neće uticati na vas! Vaša sreća će se udvostručiti, zahvaljujući čemu uticaj retrogradne planete ni na koji način neće moći da vam poremeti planove, naročito ne one koji se tiču posla. Što se tiče finansija, možete da računate na povećanje prihoda. Sada je idealno vreme da zatražite povišicu i unaprijeđenje! Ako imate sjajnu ideju, trebalo bi da ugleda svjetlost dana! 

Lav

Venera, koja je prešla u znak Raka, učiniće vas nevjerovatno privlačnom za suprotni pol. Postaćete neodoljivi i samim tim privući sjajne šanse da upoznate svoju srodnu dušu. Moći ćete da uživate u sjajnoj atmosferi na poslu, kolege će se prema vama odnositi sa toplinom i naklonošću i biće vam na raspologanju za sve vrste pomoći. Pod uticajem Venere, vaša intuicija će biti pojačana, kao i moć zapažanja. Pametno ih iskoristite. 

Vaga

Tokom juna moći ćete da se oslobodite svih pritužbi, loših misli i razočaranja. Posvetite se uređenju svog doma, da ono postane sigurno mjesto i oaza mira i spokoja, čak iako živite sami. Ako se bavite kreativnim stvarima, jun vam otvara vrata novih misli i ideja.

Blizanci

Intuicija i povoljan položaj planeta omogućiće vam da izbjegnete neoprezne odluke i loše izbore koje ćete možda biti u iskušenju da donesete. Ako se odlučite na promene, naročito mjesta stanovavanja ili posla to će biti dobar izbor. Najveći uspeh čeka one koji se stalno kreću, upoznaju druge ljude, sklapaju poslove…

Izvor: Sensa

Ne propustite