Uništila brak za nekoliko dana: Oglasila se žena koju je muž ostavio zbog Ukrajinke

Kiosk
Uništila brak za nekoliko dana: Oglasila se žena koju je muž ostavio zbog Ukrajinke
Svijet je zapanjila priča o Toniju i Lorni, paru iz Velike Britanije koji je primio izbjeglicu iz Ukrajine Sofiju Karkadim, a koja im za svega nekoliko dana rasturila brak.

Svijet je zapanjila priča o Toniju i Lorni, paru iz Velike Britanije koji je primio izbjeglicu iz Ukrajine Sofiju Karkadim, a koja im za svega nekoliko dana rasturila brak.

Lorni je zbog lijepe Ukrajinke sada sama i ostavljena rešila je da u javnost iznese svoju stranu priče.

Lorna kaže da je slomljena, jer je njen desetogodišnji partner odlučio da je ostavi zbog Sofije samo deset dana nakon što se doselila u njihov porodični dom.

Ostavljena žena sada misli da je Sofija od početka vrebala njenog muža i na kraju ga osvojila.

Nije marila za ono što ruši. Cijeli svijet mi se okrenuo naglavačke za samo dvije nedjelje - rekla je Lorna, prenosi Daily Mail.

Kaže da se ne kaje što je odlučila da učini plemenitu stvar i pomogne nekome kome je pomoć bila više nego potrebna.

"Dala sam joj krov nad glavom, a tako mi je vratila", rekla je Lorna.

Dodaje da je ona gledala na Sofiju isto kao svoje treće dijete.

Ali, kako su dani prolazili, Sofija se sve više zbližavala sa Tonijem. Prvo su počeli da treniraju zajedno, zatim da se voze kolima unaokolo, da bi se na kraju njihova bliskost osetila i u kući - i to sve za samo deset dana.

Zbog toga je Lorna postala vidno ljubomorna, i ispitivala Sofiju zašto prati njenog muža.

Stvari su se naglo zahuktalavale, a situacija je kulminirala žestokom svađom Sofije i Lorne. Tonijeva supruga je tada rekla Sofiji da odmah napusti kuću.


"Toni je tada rekao da, ako ona ode - ide i on. Spakovali su kofere i otišli kod njegove majke", priča Lorna.

Sa druge strane, Toni, čuvar koji živi u Bredfordu u Zapadnom Jorkširu, kaže da se zaljubio u Sofiju i da žele da provede ostatak života sa njom.

Sofija koja je pobegla iz Lavova u zapadnoj Ukrajini, rekla je da joj se Toni svideo čim ga je videla i da njih dvoje sada žive svoju ljubavnu priču, prenosi Deily Mail.

Toni je otkrio da sa Sofijom ima vezu kakvu nikada ranije nije imao, dodajući da zna da je postupio ispravno.

On je za domaće medije rekao i da je želio da uradi pravu stvar i da je Sofija prva osoba koja je stupila u kontakt sa njim na Facebooku, gdje je ponudio smještaj.

Inače, Sofija radi kao IT menadžer. Doletjela je u Manchester 4. maja nakon što je nedeljama čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Veliku Britaniju. Toni je rekao da su on i Sofija brzo razvili vezu i da se ona dopada i njegovim kćerkama.

Toni govori slovački, pa je to iskoristio da se sporazumije sa Sofijom, ali se to njegovoj ženi nije dopala i osjetila se izostavljenom.

"Sjajno smo se slagali, ali u to vrijeme nije bilo ništa više, iako vidim da je Lorna počela da osjeća ljubomoru i da se ljuti na nju", rekao je Toni.

A onda su se, kako kaže, strasti sasvim rasplamsale.

"Kod kuće sam shvatio da nalazimo izgovore da se dodirnemo, bilo je to kao flert, ali ništa više od toga se nije dogodilo u toj fazi",  rekao je Toni.

Tvrdi su u vezu stupili tek kada su se preselili u kuću njegove majke, iz koje planiraju da se presele u zajednički dom za kojim su počeli da tragaju.

Izvor: Radio Sarajevo

Ne propustite