OBJAVLJEN DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ, DOBRO SE PAZITE: Ova tri znaka su na udaru, neće se dobro provesti

Objavljeno:17.05.2022 - 08:14
A A A Times Arial

Foto: printscreen

Evo šta vam današnji dan donosi!

Ovan

Ovaj dan obilježiće uspiješno zaključenje pregovora. Akcenat će biti na važnim dogovorima o dugoročnoj saradnji. Danas možete biti u iskušenju da započnete tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Učestala glavobolja.

Bik

Akcenat ovog dana je na finansijskim pitanjima. Očekuje vas podrška nekog starog saradnika u pogledu vašeg novog početka u privatnom biznisu. Romantičan izlazak u društvo može vam donjeti poznanstvo sa jednom privlačnom Škorpijom ili Vagom. Nezadovoljstvo se reflektuje na vaše raspoloženje.

Blizanci

Blizance danas očekuju važne odluke na poslovnom planu. Dvoumite se između dvije poslovne opcije. Poslušajte svoje instinkte. Početak nove ljubavne veze može vam doneti dilemu, jer se vaša očekivanja i ciljevi u vezi razlikuju. Zdravlje je dobro.

Rak

Rakovi koji se nalaze na rukovodećim položajima mogu da očekuju zaključenje važnog ugovora. Proširujete krug saradnika. Vaš odnos sa partnerom obeležiće atmosfera sve većeg zbližavanja. Više se odmarajte.

Lav

Ovaj period je od kritičnog značaja za vaše dalje poslovanje. Neko od vaših saradnika je veoma nepouzdan i budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora. Nalazite se u iskušenju da se upustite u tajnu vezu sa osobom koju poznajete sa posla. Problem sa želucem.

Djevica

Djevice koje se bave nekretninama i građevinom, danas mogu da postignu uspiješno zaključenje posla na dugoročnom nivou. Finansijski dobitak. Razmišljate ozbiljno o zajedničkoj budućnosti sa partnerom i o proširenju porodice. Opstipacija crijeva.

Vaga

Vaša finansijska situacija može u velikoj mjeri da se popravi ukoliko povučete mudar poslovni potez. Oprez u komunikaciji. Porazgovarajte otvoreno sa partnerom o tome da se osjećate usamljenim u vezi. Nervoza.

Škorpija

Negativna energija ovog dana sastoji se u mogućim nesporazumima ili konfliktu interesa sa kolegama i saradnicima. Dobro promislite pre svakog poteza. Škorpije okružuje poseban magnetizam, pa su moguće brojne prilike za strasnu ljubavnu avanturu. Smanjite gazirana pića.

Strijelac

Prepreke u vidu kašnjenja nekih uplata novca mogu vam stvoriti nervozu. Postavlja se pitanje povjerenja u neke vaše saradnike. Porodični problemi mogu oblježiti ovaj dan. Potrudite se da zajedno sa partnerom pronađete izlaz. Porazgovarajte sa nutricionistom, promjenite režim ishrane.

Jarac

Negativna atmosfera u komunikaciji sa kolegama i nadređenima. Neko pokušava da ugrozi vašu reputaciju. Posvetite svom partneru više vremena. U suprotnom, stvari mogu krenuti neželjenim tokom. Učestale migrene, nađite im uzrok.

Vodolija

Vodolije danas mogu da dobiju poslovnu ponudu iz inostranstva. Razmislite dobro prije nego što je prihvatite, jer postoji mogućnost da vam neki uslovi ne odgovaraju. Novo poglavlje na ljubavnom planu donosi vam poznanstvo sa jednom osobom u znaku Lava. Problemi sa dioptrijom.

Ribe

Ovaj dan donosi vam uspijeh kroz timsku saradnju. Pripremite rezervni plan za svaki slučaj, jer su moguće promjene u rokovima. Novo ljubavno poglavlje donjeće vam poznanstvo sa jednom zanimljivom Djevicom ili Vodolijom. Obucite se slojevito.

novi.ba/stil.rs