IDEALAN POKLON

SLOBODNE ŽENE SE UDAJU, UDATE RAĐAJU DJECU - OVA BILJKA JE PRAVO ČUDO: Svaka žena treba da ima barem jednu

Objavljeno:12.04.2022 - 07:59
A A A Times Arial

Ako želite da obradujete svoju damu nekim cvijećem za 8. mart, neka to onda bude ova biljka koja ženama donosi sreću!

Smatra se da ova biljka osjeća sve što osjeća i njena vlasnica - ako ona cvjeta i biljka će procvjetati. Zvanično ime joj je Spatifilum, dok je u narodu zovu - ženska sreća! Postoji vjerovanje da ova biljka donosi sreću njenoj vlasnici.

Vjeruje se da je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

Ako neudatoj djevojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj lični život. Ako je poklonite udatoj dami – u porodici će se pojaviti dijete.

U stvari, sve sobne biljke simbolizuju nešto određeno – neke sreću u braku, druge – novac, treće – zdravlje, uspjeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

Pokušajmo da otkrijemo. Magična moć spatifiluma:

Od davnina su žene počele da primijećuju da je postojanje ove lepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promjene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, devojke u vezi – ubrzo su dobijale ponudu braka, a udate žene su živjele sretni bračni život.

Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale da zatrudne, i sa pojavom ove biljke one su, napokon, obradovane viješću o dugoočekivanom radosnom događaju.

Mnogo kasnije, ova biljka, i vjerovanja povezana sa njom, postala su naširoko poznata.

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim drugaricama pelcere spatifiluma da bi i one, takođe, doživele magićnu moć ove biljke. Danas je "ženska sreća" jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za ljepši pol.

Uprkos činjenici, da mnogi ne veruju u magične čari biljke, spatifilum itekako može uticati na privatni život svoje vlasnice o čemu svedoče mnoge objave na forumima gde žene dele priče o "ženskoj sreći" i u pravom, i prenesenom smislu.

Sve to govori o tome, da ova biljka i vjerovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar djelić istine.

Ako želite da ova sobna biljka promijeni vaš zivot, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je, prihranjujte, lečite ako je to potrebno – nek ona osjeti vašu ljubav, da otkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uvjeriti da je "ženska sreća" i vjerovanja u nju zaista istinito!

(MONDO/Kurir)