OBRATITE PAŽNJU

OVAKVE ŽENE MUŠKARCI IZBJEGAVAJU U ŠIROKOM LUKU, ovo je razlog zašto ste same: Da li i vi imate OVIH 5 OSOBINA?

Objavljeno:11.04.2022 - 19:02
A A A Times Arial

Postoje žene čiji karakter i ponašanje odbijaju muškarce, uglavnom iz jednostavnog razloga - jer ih doživljavaju kao partnere sa kojima je teško imati stabilan odnos, tvrde psiholozi.

Predstavljamo vam pet tipova žena koje muškarci izbjegavaju...

Zvocalica

Iako je i u ženskoj i u muškoj prirodi žaljenje i povremeno kukanje urođeno, mnogim muškarcima smeta kada njihova partnerka to čini bez razloga.

Muškarci ne mogu da shvate zašto ovaj tip žene mora stalno da izražava svoje nezadovoljstvo. To naravno ne znači da ne možete da se požalite povremeno svom partneru kada imate problem, ali svakodnevno pronalaženje razloga za raspravu je nezdravo za vezu.

Fitnes dama

Muškarci obično ne vole kada žene broje svaku kaloriju koju pojedu, stalno popravljaju šminku i treba im pola sata da se pripreme pre svakog izlaska iz kuće. Dijete i opsednutost izgledom govore im o sujeti žene. Indikacije takvog ponašanja ih često odbacuju, piše "24 sata".

Ne voli roditelje

Ova osobina obično izađe na vidjelo tek nakon dužeg vremena u vezi. Čovjek shvata da njegovi roditelji imaju nedostataka, ali ne voli da greške njegove porodice budu neprekidno tema rasprava sa partnerkom.

Možda će te kritike tolerisati neko vrijeme, ali svaka djevojka mora da se pomiri sa porodicom svog partnera ako planira vezu na duge staze.

Radoholičarka

Kada je njihova partnerka opsednuta svojim poslom i nikada ne može da se opusti, to vrlo brzo postaje odbojno muškarcima. Naravno, oni treba da podrže ambicije i snove svoje djevojke, ali svako bi trebalo da nađe neko vrijeme za "njegovanje veze".

Gospođica "Ja sve znam najbolje" 

Ovakva žena ponaša se kao da je najpametnija na svijetu. Zbog svoje vjere u svoju superiornost, ona se ne libi da "posoli pamet" svom partneru i svima ostalima. Kritikuje svaki postupak svog partnera i uvijek je sve ona mogla da uradi bolje.