RAJ ZA NEPCE:Cordon bleu

Kuharica
RAJ ZA NEPCE:Cordon bleu
Morate probati ovo jelo.

Morate probati ovo jelo.

SASTOJCI
800 g svinjskog filea
80 g planinskog sira
60 g kuhane šunke (tanke ploške)
Sol, papar
2 jaja
75 g brašna
100 g krušnih mrvica
Ulje za prženje
12 mini paradajza
Listići bosiljka za ukrašavanje

PRIPREMA
Posušite meso te ga narežite na ploške debljine 2 cm. Na svakom komadu nožem napravite džepić za nadjev. Usitnite sir i šunku, nadjenite meso te začinite paprom.

Stavite jaja u tanjur, posolite, popaprite pa razmutite. Najprije uvaljajte odreske u brašno, potom u jaja te na kraju u krušne mrvice. Lagano pritisnite panadu uz meso.

Popržite cordon bleu na vrućem ulju do zlatnožute boje. Operite i prerežite paradajz. Poslužite odreske na tanjurima te ih po želji ukrasite rajčicama i listićima bosiljka.

Ne propustite