ASTROLOZI OBJAVILI HOROSKOP ZA MART, PROGNOZA ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA: Blizancima sve kvari ljubomora, EVO ŠTA ČEKA DJEVICU I VAGU

Kiosk
ASTROLOZI OBJAVILI HOROSKOP ZA MART, PROGNOZA ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA: Blizancima sve kvari ljubomora, EVO ŠTA ČEKA DJEVICU I VAGU
.

Slobodni Škorpioni riskiraju da se neočekivano zaljube. Osjećaji će biti toliko jaki da će zasjeniti sve što se događa okolo. Pazite da suprotni spol ne iskoristi vašu otvorenost. Rakovi neće imati ozbiljne brige. Imate sve šanse da pronađete svoju ljubav. Veza, koja će početi u ožujku/martu, osuđena je na uspjeh.

Ovan

Vjerujte svojim osjećajima i svom partneru, uronite u svijet strasti. U prvoj polovici mjeseca češće ćete privlačiti suprotni spol. Samci bi trebali iskoristiti ovo. U ožujku/martu će biti mnogo uspješnih i zanimljivih poznanstava koja će prerasti u nešto više.

Morate ostati takvi kakvi jeste, bez maske i pretvaranja, tada će svaka veza dobiti pozitivan ishod. Ako ste u vezi, morat ćete pronaći balans između privatnog i poslovnog. Moći ćete postići harmoniju u odnosima sa supružnikom.

Neki uobičajeni problemi će vas ujediniti. Budite spremni za neočekivane vijesti od dalekih rođaka. Krajem marta isplanirajte odmor i pozovite sve do kojih vam je stalo.

Bik

U ljubavi  ste spremni na puno toga. Moguće su krupne odluke poput vjenčanja ili zajedničkog života. Ožujak/mart je odlično vrijeme za preseljenje u novi dom. Bračni parovi trebaju se pripremiti za kućne poslove.

Pred vama je težak posao u ulozi roditelja, uređenje doma i renoviranja. Pokušajte pristupiti pitanjima svjesno.

Razgovarajte o svakoj sitnici sa svojim supružnikom. Neugodna svađa može nastati između 20. i 31. ožujka/marta. U ovom trenutku, bolje je birati riječi i smanjiti rizik da sukob ugrozi vezu.

Blizanci

U prvoj polovici ožujka/marta bit ćete uronjeni u romantiku. Brzo ćete prijeći granice. Morate se čuvati dominacije s vaše strane, inače ćete vrlo brzo stvoriti konflikt s partnerom.

Što se tiče dugoročnih veza, tu su moguća iznenađenja. Moguće je da će se netko drugi miješati u vašu vezu. Ali jedino što može razbiti idilu je ljubomora.

Nemojte davati razlog i ne vršite pritisak na svog partnera sami. Ne počinjite sukobe, izaberite drugu taktiku i tada ćete se oboje osjećati bolje. Krajem  MARTA očekuju vas uzbudljiva putovanja s prijateljima.

Rak

Rakovi neće imati ozbiljne brige. Obiteljski Rakovi će konačno moći početi zajednički život ili se preseliti. Konzultirajte se u svemu s vašom drugom polovicom kako biste izbjegli svađe. U ožujku/martu ćete morati češće posjećivati obitelj, nekom od vaših bližnjih zaista je potrebna vaša pomoć.

Neke stvari ćete morati staviti pod osobnu kontrolu kada je riječ o roditeljstvu. Za usamljene Rakove sudbina sprema poseban sastanak.

Imate sve šanse da pronađete svoju ljubav. Veza, koja će početi u ožujku/martu, osuđena je na uspjeh. Ljubav se možda neće dogoditi na prvi pogled, ali ćete brzo shvatiti što trebate poduzeti.

Lav

Obiteljski Lavovi moraju raditi na vlastitom samopouzdanju. Vršite veliki pritisak na partnera, nemarni ste u izjavama. Ako želite izgraditi odnose, izaberite drugu taktiku. Pokušajte saslušati svoju drugu polovicu.

Zvijezde savjetuju da se ne plašite eksperimentiranja. Obratite posebnu pažnju na intimnu stranu veze. Slobodni Lavovi imaju velike šanse da upoznaju svoju ljubav u ožujku/martu.

Osvrnite se oko sebe, vjerojatno ste već sreli osobu koja već dugo gaji tople osjećaje prema vama. Prijateljstvo se također može razviti u romansu.

Izlazite češće na zabave s prijateljima. Budite što iskreniji i otvoreniji, kako prema sebi tako i prema sugovornicima.

Djevica

Djevice se odlično snalaze u životu i odgoju djece. Partner poštuje vaše odluke i spreman je raditi s vama u timu. Sumnja može biti glavni krivac za svađe. Pokušajte da ne izazivate sukob iz vedra neba, ostanite mirni ako nešto ne ide po vašem scenariju.

Sredinom ožujka/marta stižu neočekivane vijesti koje će vas potaknuti da se više povežete s partnerom. Usamljene Djevice će moći upoznati zanimljivu i utjecajnu osobu.

Ne bi vas trebali zbuniti glasine i tračevi. Vjerujte samo svojim osjećanjima i pazite na ponašanje partnera. Ne žurite i ne ubrzavajte stvari, neka sve ide glatko. U ožujku/martu vas očekuju večeri koje ćete pamtiti.

Vaga

Vage se u ožujku/martu mogu naći u začaranom krugu. Sada su moguće scene ljubomore, svađe i pomirenja. Čak ćete imati koristi od nekih okolnosti, jer ćete nakon toga početi više vjerovati svom partneru.

Zvijezde savjetuju da ne donosite odluke o rastanku, već da napravite pauzu i razmislite o tome što vam je u ovom trenutku važno.

Usamljena Vaga će impulzivno tražiti veze, pogotovo što je na pomolu mnogo novih poznanstava. Nažalost, sada vam sudbina neće dati priliku da upoznate drugu polovicu, ali veza za zabavu je prilično vjerojatna.

U ožujku/martu će zabave koje odlučite organizirati biti uspješne. Prihvatite sa zahvalnošću sve darove sudbine koje vam zvijezde pripremaju.

Škorpion

U ljubavnoj sferi sve je prilično dobro, ako izuzmemo pretjeranu sumnju i ljubomoru. Može doći do nesporazuma zbog financijskih troškova. Riješite ovo pitanje mirno, svađe ništa neće donijeti. Djeca će zahtijevati više pažnje nego obično, brinite o odgoju, pružite podršku.

Slobodni Škorpioni riskiraju da se neočekivano zaljube. Osjećaji će biti toliko jaki da će zasjeniti sve što se događa okolo. Pazite da suprotni spol ne iskoristi vašu lakovjernost i otvorenost.

Vjerojatno je da će u početku osjećaji biti neuzvraćeni. Kraj ožujka/marta je savršen za duga putovanja s obitelji i prijateljima. Možete otići u drugi grad ili čak zemlju i zabaviti se.

Ako ste planirali zabavu, možete biti sigurni da vas očekuje nešto predivno.

Strijelac

Strijelci žude za razvojem u odnosima. Spremni ste podići vezu na višu razinu, ali se plašite zbog nesigurnosti osjećaja prema vama. Djelujte spontano, vjerujte svojim emocijama.

Na vaše iznenađenje, drugi dio mjeseca vam sprema iznenađenje koje će vas jako razveseliti. Usamljeni predstavnici znaka bit će obavijeni pažnjom, ali ovo nije ono što tražite.

Dobit ćete mnogo ponuda raznih vrsta, ali vas one uopće ne zanimaju. Tražite nešto posebno i ne odstupajte od svojih principa.

Pojavit će se osoba iz prošlosti koja će vas podsjećati na prošle osjećaje.

Jarac

One koji traže svoju ljubav zvijezde savjetuju da češće izlaze iz kuće, posebno poslije 20. ožujka/marta. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje će konačno unijeti boje u život. Ne odbijajte sastanke, čak i ako vam se ta osoba čini dosadnom.

U svakom slučaju, dobit ćete nešto od komunikacije sa suprotnim spolom. Sada postoji i rizik da se zaljubite u pogrešnu osobu.

Obiteljski Jarci bi trebali češće praviti ustupke. Razveselite svoje najmilije poklonima.

Također možete organizirati zabavu iznenađenja. Osobe koje dugo imaju konflikte s partnerom, moguće je da će razmišljati o raskidu veze.

Vodenjak

Zvijezde upozoravaju na mogući sukob na obiteljskoj osnovi. Ako dođe do velike svađe, postanite inicijator pomirenja. U ožujku/martu je moguć i potpuni prekid odnosa zbog nesporazuma, sve je u vašim rukama.

Usamljenim predstavnicima znaka neće biti do romantike. Imate udvarače, ali se oni nikako ne uklapaju u vaše planove. Računate samo na lagano flertovanje i zabavu. Ne dajte lažne nade.

U prvoj polovici mjeseca posvetite vrijeme prijateljima. Prijateljstvo vam je vrlo važno, jer su oko vas ljudi koji su spremni pružiti vam veliku podršku.

Ribe

Slobodne Ribe riskiraju da upadnu u toksičnu vezu. Ne bi trebali otvarati dušu na prvom sastanku, bolje upoznajte sugovornika.

Postoji šansa da ćete sresti sebičnu osobu koja će vas iskoristiti. U ožujku/martu je bolje ne započeti romansu.

Oni koji su već u vezi imat će težak period. Morate donijeti teške odluke o nečemu. Ne dozvolite da budete pokolebani i izmanipulirani.

Ako dođe do raskida, onda napravite pauzu da razmislite o stvarima. Obratite pažnju na starije članove obitelji, nekome će biti potrebna vaša pomoć.

Ne propustite