Kotiga u Potjeri netačno odgovorio na pitanje iz geografije: ZNATE LI VI ODGOVOR?

Kiosk
Kotiga u Potjeri netačno odgovorio na pitanje iz geografije: ZNATE LI VI ODGOVOR?
U Večerašnjoj pizodi kviza Potjera natjecatelji Natko, Iva, Nedžad i Goran borili su se protiv lovca Deana Kotige. Emisiju je otvorio 26-godišnji Natko i odabrao je višu ponudu. Bez prevelikih poteškoća osvojio je 84.000 kuna.

U Večerašnjoj pizodi kviza Potjera natjecatelji Natko, Iva, Nedžad i Goran borili su se protiv lovca Deana Kotige. Emisiju je otvorio 26-godišnji Natko i odabrao je višu ponudu. Bez prevelikih poteškoća osvojio je 84.000 kuna, piše Index.hr.

Iduća je na redu bila Iva, 22-godišnja Zagrepčanka koja je tijekom svoje minute osvojila 14.000 kuna, a isti je iznos obranila i u potjeri s lovcem. Nakon Ive pred Kotigu je stao Nedžad iz Pule koji je ekipi donio 14.000 kuna. Tijekom njegove potjere Kotiga je zapeo na pitanju iz geografije. 

Pitanje je glasilo: "Sveukupno pet američkih saveznih država ima obalu...", a među ponuđenim odgovorima bili su A: na Atlantskom oceanu, B: na Tihom oceanu i C: na Velikim jezerima.

Natjecatelj je ponudio odgovor na Velikim jezerima što je bilo netočno, dok je Kotiga rekao da je riječ o Atlantskom oceanu što je naposljetku također bio netočan odgovor.

kotigaa

"Prebrzo sam odgovorio. Zaboravio sam Aljasku i Havaje. Računao sam da će biti ili Atlantski ili Tihi, izbrojao sam 3 na Tihom i odgovorio Atlantski", pojasnio je Kotiga. 

Zadnji je na ploču pred Deana došao Goran, koji se zadnji put u Potjeri natjecao prije osam godina, a tada mu je lovac bio pokojni Mirko Miočić. Nakon lakog prolaska na ploči, Goran je ekipi donio 21.000 kuna.

U završnoj potjeri četvero natjecatelja borilo se za 133.000 kuna, a imali su 17 koraka prednosti. Kotiga ih nije uspio stići.

"Zaslužili ste, uživajte i svaka vam čast", čestitao im je Kotiga.

Ne propustite