BILJKA KOJA ĆE PRIVUĆI NOVAC AKO JE STAVITE NA PRAVO MJESTO: Poslušajte ovaj savjet, isplatit će se

Sve za dom
BILJKA KOJA ĆE PRIVUĆI NOVAC AKO JE STAVITE NA PRAVO MJESTO: Poslušajte ovaj savjet, isplatit će se
.

Prema feng šui pravilima, sve što nam je potrebno da olakšamo sebi život, nalazi se u prirodi. A kako bismo napredovali u karijeri i poboljšali svoje materijalno stanje, važno je da jednu biljku postavimo u svoj radni prostor.

Vjerovanje da biljke mogu da donesu dobre emocije, zdravlje, sreću, i na kraju, novac, datira mnogo vekova unazad. Koji god cvet da odaberete za svoj dom, unijećete mnogo dobre energije, pozitivnih emocija i lepog raspoloženja, a ovo su biljke koje preporučuje feng šui ako želite da napredujete u karijeri. Stručnjaci tvrde da svako ko je ambiciozan, u kancelariji ili kod kuće na radnom stolu treba da ima neke od sljedećih biljaka.

Drvo limuna 

Vjeruje se da privlači novčanu energiju i porodično blagostanje. Pored toga, prema stručnjacima iz ove oblasti, drvo limuna može pomoći onima koji  su u potrazi za poslom. 

Bambus

Brzo raste i proporcijalno pomaže da se poveća nivo prihoda svog vlasnika. Jako je važno da ne zaboravite da pazite na biljku i brinete o njoj na vrijeme. Što je više stabljika ove biljke u kući, to je veća sreća, posebno ako se stavi u severoistočnu ili istočnu oblast doma. Važno je i koji broj odabere - vjeruje se da dvije stabljike, donose ljubav, tri bogatstvo i dugovečnost, a sedam dobro zdravlje.

Eukaliptus 

Na istoku, ova biljka se smatra simbolom bogatstva i neiscrpne novčane energije. Što je boja listova svetlija, vlasnik eukaliptusa ima više sreće u poslu. Inače, postoji mišljenje da su ljudi koji u kancelariji imaju ovu biljku emocionalno stabilniji i sposobni da lako pronađu pravo rješenje čak i u najstresnijim situacijama.

Nana

Ova biljka se dugo smatrala simbolom prosperiteta. Prema narodnim vjerovanju, nana pomaže svom vlasniku da prosperira u poslu.

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite