Jednom preljuba - uvijek preljuba: Vrijedi li ovo pravilo u svakom slučaju?

Ljubav
Jednom preljuba - uvijek preljuba: Vrijedi li ovo pravilo u svakom slučaju?
Sigurno se mučiš s time treba li mu dati svoje srce ili ne?

Jednom vara - uvijek vara. Vrijedi li ovo pravilo u svakom slučaju? Više - manje. Ako si i ti jedna od onih čiju je pažnju pomutio dečko za kojeg znaš da ima dugu historiju ne bivanja vjernim pročitaj ovaj tekst. Sigurno se mučiš s time treba li mu dati svoje srce ili ne?

1. Ljubomora
Baš zato što znaš kakav je bio prije, bit ćeš ljubomorna na sve njegove ženske drugarice na facebooku i uživo jer nikada nećeš znati jesu li one zaista samo drugarice. Svakodnevna ljubomora veliki je teret za nositi sa sobom.

2.Provjeravanje
Zbog nedostatka povjerenja i ljubomore možda ćeš se uhvatiti kako radiš stvari koje ne bi nikada radila: čitaš mu poruke na Viberu, kopaš po facebooku profilu... Nakon toga osjećat ćeš se grozno, a zamisli tek da stvarno i saznaš nešto zbog čega bi morala ozbiljno porazgovarati s njim.

3. Povjerenje je komplikovana stvar
Sa njim nikada nećeš znati laže li ti kada kaže da se ide naći sa drugarima. Možda laže? A možda i ne? Na ovo moraš biti spremna ako odlučiš biti sa takvim tipom. Povjerenje se dugo gradi, a lahko izgubi.

4. Možda i tebe prevari
Ne kaže se uzalud: "Ako je jednom, opet će". Možda izigra i tebe a vjeruj nam prevara boli više od bilo čega. Postoji hrpa dobrih i dragih momaka koji će te nositi kao kap vode na dlanu.

Ne propustite