PRENOSIMO/Tanja Savić i Draško Stanivuković uslikani u restoranu: Ne skidaju osmijeh s lica (FOTO)

Objavljeno:23.01.2022 - 15:05
A A A Times Arial

Foto: Mile Novic/Facebook

Pjevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković uslikani su zajedno u jednom restoranu.

Naime, Tanja i Draško sedeli su jedno do drugog, ali nisu bili sami. Društvo su im pravili prijatelji i poznanici, sa kojima su izašli na večeru.

Njih dvoje su pozirali sa njima, a tom prilikom nisu skidali širok osmeh sa lica. Uživali su u obroku, ali i u razgovoru.

4utk9kpturbxy85n2zlnwm3mmu2ytczztgwngnimthhnwm1mdy1zjaxns5qcgerkwlnauqagaewbq

Foto:Mile Novic/Facebook

Podsjetimo, voditeljka Jovana Jeremić nedavno je javno iznela da su Tanja i Draško u vezi, a nakon toga Tanja je za Telegraf.rs prokomentarisala navode:

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to - rekla je Tanja tada.

lcvk9kpturbxy9kmtq5owe3ymq3ytq5owjmnju3njbjyzu5njc3mmqzzs5qcgerkwlnauqagaewbq

Foto:Mile Novic/Facebook

- Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smijeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smijeh) - rekla  je Savićeva tada za BLic.

Izvor:Blic

  
 

Komentari

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!