EVO KO JE CRNOGORAC KOJI JE ISPRIČAO ĐOKOVIĆU VIC: Kad saznate PLAKAT ĆETE OD SMIJEHA

Kiosk
EVO KO JE CRNOGORAC KOJI JE ISPRIČAO ĐOKOVIĆU VIC: Kad saznate PLAKAT ĆETE OD SMIJEHA
-

Ovu godinu zasigurno je već obilježio slučaj Novaka Đokovića koji je deportovan iz Australije. Nakon što se vratio u Srbiju i dalje su sve oči uprte u njega i to gde je i šta radi. Nakon pisanja o tome kako je posjetio manastir Ostrog i razgovarao sa monasima, internetom se dijeli snimak na kojem jedan momak priča vic Đokoviću. I ljudi ne prestaju da dijele video.

Čovek koji je postao interner senzacija u regionu jer je na Žabljaku usred večere prekinuo Novaka kako bi mu ispričao vic je Jovan Radulović, influenser iz Crne Gore kojeg na Instagramu prati nešto više od 100.000 ljudi.

On se na ovu influensersku scenu probio pričajući viceve, a poznat je i po tome što se na kraju i sam toliko smije da više ne znate je li smeijšan vic ili njegov zarazan osmijeh.

Jovan je u Crnoj Gori i te kako poznat, živi u Podgorici, ranije se bavio džudoom i karateom, a trenutno radi kao trener - ali i komičar na društvenim mrežama.

Ono što je neminovno jeste da, dok jedne od srca zasmije, druge iritira time što se na kraj svakog vica "dere neartikulisano od smijeha", kako su ga neki okarakterisali.

Kako je govorio u ranijim intervjuima za crnogorske portale, dešava se da ga u dan otprati nekoliko hiljada ljudi, ali to ga ne ometa da nastavi da smišlja svakodnevno viceve.

Izvor:
Noizz.rs

Ne propustite