SKANDALOZNA PRESUDA - EVO KOLIKO JE GODINA ROBIJE DOBIO TURČIN: Oglasila se i neutješna Goca

Kiosk
SKANDALOZNA PRESUDA - EVO KOLIKO JE GODINA ROBIJE DOBIO TURČIN: Oglasila se i neutješna Goca
-

Ovo nije očekivala!

Poslije tri godine od saobraćajne nezgode u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu.

Presuda u sudu i Giterslou je izrečena i Alsin je dobio tri godine i 3 mjeseca zatvora.

Čitava porodica Šaulić, udovica Gordana, kao i djeca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića, pristustvovali su suđenju.

Neutkešna udovica Goca Šaulić se odmah oglasila za Pink.rs i otkrila da je razočarana presudom:

-Tužni smo i razočarani poslije svega, ne zbog visine kazne jer smo od početka znali da njemački zakoni ne predviđaju dugogodišnji zatvor za ovakvo nejdelo… Naša nesreća je jer nakon tri godine nismo videli ni trunku kajanja u tom čovjeku koji je uzeo dva života i dve porodice zavio u crno. Očekivali smo poslije svega da u njemu vidimo makar trunku ljudskosti, ali to se nije dogodilo. Sudija i tužilac su profesionalno odradili svoj posao i zbog toga smo im zahvalni i upućujemo veliku zahvalnost svima onima koji su nam od tragedije do sad pružali podršku i saosjećali sa našim bolom, a to su milioni ljudi širom svijeta. Ponosni smo jer Šaban za njih nije i neće biti zaboravljen. Ovim se stavlja tačka makar na jednu agoniju koja nas prati još od tog kobnog 17. februara, ali bol i tuga za izgubljenim životom supruga, oca i dede ostaje zauvijek kao dio naših života - istakla je Goca za Pink.rs.

Ne propustite