CIJELI CIRIH GLEDAO U LIJEPU GEORGINU U 6. MJESECU TRUDNOĆE: Nosi blizance, a ovo je obukla na sebe

Kiosk
CIJELI CIRIH GLEDAO U LIJEPU GEORGINU U 6. MJESECU TRUDNOĆE: Nosi blizance, a ovo je obukla na sebe
.

Kristijano Ronaldo dobio je specijalnu nagradu FIFE za najboljeg golgetera u istoriji, a na svečanoj ceremoniji uručenja ovog laskavog priznanja u Cirihu društvo mu je pravila izabranica Gergona Rodrigez.

Ovo je inače prvi put da se tokom čitave trudnoće lijepa 27-godišnjakinja pojavila na nekom događaju, a blistala je u jednostavnoj crnoj haljini do koljena i elegantnom kaputu iste boje.

Crna boja je malo zakamuflirala poveći stomačić ove ljepotice, koja čeka blizance i u šestom je mjesecu trudnoće. Izdanje je upotpunila vrtoglavo visokim potpeticama od crne, lakovane kože, te skupocenim torbom brenda Hermes.

Georgina je glamurozni efekat postigla i paprenim dijamantskim naušnicama, a izabrala je jednostavnu frizuru - nisko vezan rep upleten u pletenicu, te šminku u kojoj je dominirao svetloljubičasti ruž.

Sasvim očekivano ona je ukrala slavu svom vjereniku, ali i on je izgledao savršeno stilizovano u sivom odeijlu sa diskretnom karo šarom, crnoj rolci i braon, kožnim cipelama.

Inače, atraktivna Argentika pohvalila se i sama fotografijama sa ove ceremonije, uputivši pritom emotivnu čestitku Ronaldu: "Neka te Bog i dalje blagosilja, ruku pod ruku sa nama. Jedinstven si, hvala što si nam pružio toliko radosti i naučio nas šta je istrajnost i posvećenost. Volimo te, tata".

(Novi.ba/Žena Blic)

Ne propustite