DOBRO POGLEDAJTE

OTKRILA DA JE DEČKO VARA ZBOG JEDNOG DETALJA NA SLICI: Vidite li šta je u pitanju? Nije uočio na vrijeme i sad je gotovo

Objavljeno:28.12.2021 - 15:27
A A A Times Arial

Korisnica TikToka Angela na svom profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako je otkrila da je dečko vara. Naime, kako piše Mirror, dečko joj je dan proveo na kajaku te joj tijekom dana poslao fotografiju sebe kako bi podijelio svoje doživljaje, ali zaboravio je na jedan važan detalj. Na fotografiji on nosi sunčane naočale te je on zaboravio da one imaju odraz, pomoću kojeg je Angela shvatila da ju vara jer je zumirala fotografiju i ugledala nepoznatu djevojku kako sjedi s njim u kajaku.

U videu je također podijelila fotografiju poruka između njih dvoje koja je pokazala kako joj je dečko prestao odgovarati nakon što je bilo jasno da je uhvaćen na djelu. U zasebnom videu, Angela je objasnila da je muškarac samo priznao da ju je varao kada ga je nazvala i pitala o toj fotografiji te su prekinuli istog trenutka.

@angelalabaaa

how i finally caught my boyfriend cheating on me and then he calls me with her to break up once he was caught ☺️ #fyp #cheater #liar #WhenRiftanSays

♬ what the fuck was that - champagnemami

 

“Glavni znak njegovog varanja je što me nije zvao na takve stvari, poput odlaska na kajak. Jednostavno je bio previše zaslijepljen da bi to tada vidio”, objasnila je. Angelini videi brzo su postali popularni na društvenim mrežama, a mnogi korisnici suosjećali su s njom te je uvjeravali kako nije zaslužila ovakvo ponašanje od njezinog dečka. “Žao mi je što ti se ovo dogodilo”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Istina uvijek izađe na vidjelo, ovog puta zbog odraza.”