VELIKI HOROSKOP ČUVENOG RUSKOG ASTROLOGA PAVELA GLOBA ZA JANUAR 2022: Za ova 2 znaka sreća će se KONAČNO okrenuti!

Praktična žena
VELIKI HOROSKOP ČUVENOG RUSKOG ASTROLOGA PAVELA GLOBA ZA JANUAR 2022: Za ova 2 znaka sreća će se KONAČNO okrenuti!
Januar se smatra jednim od najvažnijih mjeseci u godini jer donekle on daje uvid kakva će čitava godina biti. Astrolog Pavel Globa objašnjava kako da iskoristite najbolje od ovog mjeseca i spremite se za sjajnu godinu.

Bik

Upamtite da ne morate kroz sve prolaziti sami. Nije sramota osloniti se na bliske i drage ljude. U januaru ćete dobiti sjajne poslovne ponude i mogućnost da čak postanete jedan od lidera.

Imaćete mnogo sreće i uspjeha u onome što isplanirate.

Blizanci

U januaru treba da se fokusirate na ono što najviše volite - društvo, komunikaciju, avanturu, romansu i izlaske. Slobodni Blizanci bi trebali provjeriti dobro svaku osobu sa kojom planiraju ući u vezu.

A oni koji su u vezi ni u kom slučaju ne bi trebali provocirati i vređati svog partnera jer bi to moglo dovesti do loših situacija i kajanja.

Rak

Više se fokusirajte na zakon privlačenja i ne stidite se da težite ka stvarima koje su vam potrebne i koje priželjkujete.

U januaru će zvijezde biti na vašoj strani tako da će skoro sve što poželite biti ostvareno. To može biti novac, ljubav, nove poslovne prilike i još mnogo toga. U januaru će biti kriznih situacija, ali će se one prilično brzo razriješiti.

Lav

U januaru ćete biti malo osjetljiviji nego inače pa ćete često burno regovati čak i kada ne treba.

Zvijezde će se tako posložiti da će vas čak i neke sitnice lako iznervirati i to bi vas moglo dovesti u razne neprilike. Zbog toga je veoma važno da se podsjetite da budete opušteniji i ljubazniji kako bi što bezbolnije prevazišli taj period.

To se posebno odnosi na prvu nedjelju u godini - najtežu i najdinamičniju.

Nastavak na sljedećoj stranici --->>>
 

Ne propustite