Ovih 5 horoskopskih znakova će imati 100% sretan brak: ZAPISANO JE U ZVIJEZDAMA

Kiosk
Ovih 5 horoskopskih znakova će imati 100% sretan brak: ZAPISANO JE  U ZVIJEZDAMA
Pojedini predstavnici Zodijaka su rođeni za zajednički život jer imaju afinitete ka zajednici i porodici. Neki su uspešniji u bračnom životu, neki malo manje, ali ovih pet znakova su stvoreni za život u dvoje.

Rak: nikad neće napustiti supružnika

Ovim znakom upravlja Mjesec, zbog čega Rakovi favorizuju emocionalne veze ispred tjelesnih veza. Rak je nežan, ljubazan i pun poštovanja, traži dugoročnu predanost i nema problema sa ograničavanjem svoje slobode. Rak čini sve da se njegov partner oseća cenjeno i voljeno zbog onoga što jeste, ali i očekuje isto zauzvrat. Jednom kad se uvjeri u svoja osjećanja, Rak će ostati vjeran i nikada neće napustiti supružnika. To su razlozi koji čine njihov brak uspješnim.

https-2f-2fcdn-cnn-com-2fcnnnext-2fdam-2fassets-2f160920114045-04-brad-angelina-marriage-timeline

Lav: jedini vatreni znak predan braku

Lav je, za razliku od Ovna i Strijelca, jedini vatreni znak kod kojeg će veza vjerovatno potrajati kad se vjenča. To je odan znak, kojim vlada Sunce, što mu daje kraljevsku energiju. Kad Lav započne vezu, ona je ili dugoročna ili je neće biti. Lavovi nisu zahtjevni ljudi, samo žele da znaju da ih njihovi partneri vole i da su im vijerni. Naime, kad su emocionalno zadovoljni, ništa ih neće naterati da pobjegnu.

I JOŠ 2 ZNAKA --->>>

Ne propustite