GODIŠNJE DOBA U KOJEM STE ROĐENI UTIČE NA VAŠ KARAKTER, ŽIVOT I SUDBINU: Saznajte šta o vama otkriva!

Objavljeno:30.11.2021 - 20:50
A A A Times Arial

Kako godišnje doba u kojem ste rođeni utiče na vaš karakter, ličnost i sudbinu? Brojna naučna istraživnja bavila su se ovom temom, a otkriveno je da osobe koje su rođene u istom godišnjem dobu imaju mnogo više zajedničkih crta nego što mogu da zamisle. Naučnici smatraju da se smenjivanje godišnjih doba manifestuje na bebu dok je još u stomaku, a zatim i po samom rođenju, piše Sensa.

Izdvojeni su specifični temperamenti i karakteristike na koje utiče godišnje doba u kojem ste rođeni - saznajte šta o vama govori:

Rođeni u proljeće

proljece-behar-jabuka-sunce-pixabay

Prema rezultatima raznih analiza, osobe koje su rođene u proljeće imaju najviši nivo optimizma. Svaki problem posmatraju kao priliku za dalji razvoj. Smatrase da su oni osobe koje mogu imati najviše sreće u životu, a to isto može biti povezano sa visokim optimizmom. Takođe, vjeruje se da su djeca aprila najkreativniji ljudi, skloni umetnosti i raznim dostignućima. Jedna britanska studija pokazuje da su osobe koje su rođene u martu i aprilu prirodne vođe. Često su na liderskim pozicijama i znaju kako da vode tim. Istraživanja sa Univerziteta u Sautemptonu pokazuju da osobe rođene u proljeće imaju najmanji rizik od pojave alergija.

Nastavak na sljedećoj stranici --->>>

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!