Tačan sat vašeg rođenja sadrži tajnu vaše ličnosti: RECITE NAM U KOLIKO STE SE RODILI, OTKRIVAMO ŠTA VAS ČEKA U ŽIVOTU

Kiosk
Tačan sat vašeg rođenja sadrži tajnu vaše ličnosti: RECITE NAM U KOLIKO STE SE RODILI, OTKRIVAMO ŠTA VAS ČEKA U ŽIVOTU
Sat rođenja određuje naš izgled i karakter. Shodno tome, to utječe na sudbinu svake osobe.

Sat rođenja određuje naš izgled i karakter. Shodno tome, to utječe na sudbinu svake osobe.

U astrologiji je dan podijeljen u 12 segmenata, svaki po 2 sata.

hour

1. Ako ste rođeni između ponoći i 2 sata

Osjećate se pouzdano i ugodno u društvenim situacijama koje već otprije poznajete. Uvijek tražite stabilnost i sigurnost i zato vas neki doživljavaju rezerviranima. Volite educirati i ohrabrivati ljude kako bi živjeli prema pozitivnim društvenim standardima, a obitelj vam je glavni prioritet u životu.

2. Ako ste rođeni između 2 i 4 sata

Nemirni ste i znatiželjni, pa uvijek tražite nešto novo što još niste otkrili. Intelektualci ste i odlični komunikatori. Vjerni ste prijatelji. Volite čitati, pisati, putovati i volite blaže sportske aktivnosti.

3. Ako ste rođeni između 4 i 6 sati

Morate naučiti zauzeti se za sebe. Brinete se za očuvanje izvora i za budućnost. Znate da je dijeliti dobro, pa volite pomagati i motivirati ljude oko sebe. Romantični ste, ali ste ponekad i pomalo tvrdoglavi.

4. Ako ste rođeni između 6 i 8 sati

Osjećate se ugodno u bilo kojem umjetničkom polju. Morate se osjećati važno i od sebe mnogo tražite. Imate izraženu želju za odobravanjem. Prirodni ste vođa, a ponekad volite šefovati i više nego li je potrebno.

5. Ako ste rođeni između 8 i 10 sati

Izrazito ste osjetljivi. Umiruju vas i obnavljaju aktivnosti poput meditacije. Volite provoditi vrijeme sami i ne tražite hvalu i svjetsku slavu. Volite služiti drugima na način da u njihove duše unesete mir i harmoniju.Doznajte što sat rođenja govori o vama

6. Ako ste rođeni između 10 sati i podne

Vrlo ste otvoreni. Volite biti s onima koji dijele vaše interese. Dobar ste timski igrač i znate kako zbližiti ljude. Uvijek tražite nove prijatelje, zabavna iskustva i trenutke.

7. Ako ste rođeni između podne i 14 sati

Ambiciozna ste i odgovorna osoba koja se zna nositi sa svime što život donosi. Imate potrebu da vam se drugi dive kao nekome tko zna što točno želi, ali oprezno s tim, jer vam profesionalna dostignuća mogu ugroziti privatni život.

8. Ako ste rođeni između 14 i 16 sati

Vrlo ste aktivni i avanturističnog duha. Odbijate rutinu i stabilnost i uvijek ste spremni otkriti nešto novo. Žudite za proširivanjem svojih vidika i stalno tražite odgovore na najizazovnija filozofska pitanja.

9. Ako ste rođeni između 16 i 18 sati

Pozitivna ste i energična osoba koja žeđa za odgonetavanjem najvećih misterija života. Često se bojite otvoriti nekome i podijeliti s njima svoje osjećaje. Ne uzimate ništa zdravo za gotovo, posebice kad se radi o povjerenju i ljubavi.

10. Ako ste rođeni između 18 i 20 sati

Imate poseban dar, a taj je da osjećate potrebe drugih i imate sposobnost staviti se u njihovu kožu. Izbjegavate sukobe i postavljanje previše pitanja, a život prihvaćate onakvim kakav jest.

11. Ako ste rođeni između 20 i 22 sata

Odličan ste sporedni glumac. Da biste se dobro osjećali ne morate biti u središtu pozornosti. Osjećate se odlično kad pomažete drugima. Volite da vas drugi cijene. Perfekcionist ste i ne volite griješiti.

12. Ako ste rođeni između 22 sata i ponoći

Znate točno tko ste i što želite. Isijavate sreću i vitalnost. Cijenite kreativnost i žudite za slavom i pozornošću. Često se trudite i izvan svojih granica kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Ne propustite