PAVEL GLOBA, NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG OBJAVIO: Ova 3 znaka će biti najsretniji u 2022. godini

Objavljeno:11.03.2022 - 21:42
A A A Times Arial

Foto: Profimedia

Uticajni, proslavljeni ruski astrolog Pavel Globa polako daje prognoze i za predstojeću, 2022. godinu, a ovaj stručnjak poznat je po izrazito tačnim astro pretpostavkama.

Ovog puta osvrnuo se na tri znaka koja će imati posebno puno sreće i napretka u novoj 2022. godini.

Ovan
Ovan će imati veoma pozitivne aspekte na svim poljima, a 2022. je godina u kojoj treba da udare temelje za stabilan život narednih godina. Šanse za uspjeh su im velike čega god da se dohvate, međutim treba da čuvaju haotičnih i impulsivnih postupaka. Ako uspiju u tome da kontrolišu svoje nesmotrene poteze, 2022. je za njih jedinstvena prilika da iskoriste sve dobre prilike koje im sudbina nanese.

Blizanci

Ova godina doneće vam ravnotežu,szadovoljstvo, radost i novac. Konačno ćete imati vremena i za odmor i za uživanje, a istovremeno ćete iznedriti neke uspješne projekte i privesti važne poslove kraju. Slušajte sebe i svoj instikt i ne dozvolite spoljašnjim uticajima da vam pokvare planove.

Djevica

Ovo će biti veoma dobra godina za vas, pružit će vam se prilika da napredujete na poslu, ali i da popravite svoju finansijsku situaciju. Ipak, za to su vam potrebni odlučnost i inicijativa. Djevice treba da jasnu postave prioritete i ne dopuste da ih ometaju besmislene okolnosti. Takođe, ovo je godina kada se može desiti da ćete kupiti ili naslijediti novu nekretninu, a ovo je idealan tajming i za ulazak u brak, početak zajedničkog života ili rađanje djece.

Izvor: zenablic.rs