ŠTA ĆE SE DESITI AKO NA SATU VIDITE 11:11? Evo kakve vibracije donosi, numerolog otkrio nevjerovatno značenje

Kiosk
ŠTA ĆE SE DESITI AKO NA SATU VIDITE 11:11? Evo kakve vibracije donosi, numerolog otkrio nevjerovatno značenje
Sigurno vam se već dešavalo da vidite iste brojeve na satu ili spojene kazaljke.

Sigurno vam se već dešavalo da vidite iste brojeve na satu ili spojene kazaljke.

Ali da li ste imali priliku da vidite broj 11:11 na satu?

Stručnjaci kažu da postoje neke stvari koje treba da znate o ovom nizu brojeva.

Postoji vjerovanje koje kaže da različiti brojevi nose specifične vibracije. U slučaju 1111, prema mišljenju numerologa Tani Karol Ričardson, uvijek se radi o novim stvarima, ciklusima, novim počecima i unošenju novih elemenata u vaš život.

Numerolog Katlin Kerhart ponavlja ovo i dodaje da broj 11:11 na satu ukazuje na to da su novi počeci u vašem životu veoma blizu i da je vijreme da se usredsredite na inovacije i kreativnost, da prigrlite svoju nezavisnost i krenete svojim putem, za onim za čim žudite.

Šta znači ako stalno viđate 11:11?

Bilo da stalno viđate 11:11 na satu ili vidite 1111 u telefonskim brojevima, adresama, tablicama i tako dalje, uzmite to kao dobar znak. Prema Kerhartu, ako vidite da se broj 11 ponavlja, povezujete se sa svojom intuicijom na nov i moćan način.

U numerologiji, dodaje Kerhart, 11 je talođe povezano sa duhovnošću, kreativnošću i inovacijom – sve stvari koje su bitne za novi početak.

Šta to znači za odnose:

Prema Ričardsonu, možda ćete videti 1111 kada razmišljate o određenoj osobi, a vaš uvid u broj mogao bi biti zeleno svjetlo ili znak od univerzuma da napravite prvi korak.

Šta to znači za sreću:

Slično tome, Ričardson dodaje da ako vidite 1111 dok razmišljate o određenom projektu ili cilju, to je još jedan dobar znak ili “zeleno svjetlo”. To je nešto poput poruke univerzuma da ste na dobrom putu.

Šta to znači za duhovno putovanje:

Što se tiče vašeg ličnog putovanja, često ponavljanje može biti pokazatelj da je energija koja vas okružuje trenutno sazrela za preuzimanje zdravih rizika, promjenu obrazaca ili pomjeranje projekata ili odnosa naprijed.

Novi.ba/Espreso

Ne propustite