PRIVLAČI PARE, SREĆU I USPJEH - ALI AKO JE STAVITE NA OVO MJESTO: Evo gdje u kući treba da stoji FIGURICA SLONA

Sve za dom
PRIVLAČI PARE, SREĆU I USPJEH - ALI AKO JE STAVITE NA OVO MJESTO: Evo gdje u kući treba da stoji FIGURICA SLONA
-

Feng šui figure za privlačenje ljubavi, novca i sreće - evo gde treba da ih stavite u kući!

Talismani i amajlije koriste se već vijekovima, a upotreba figurica u feng šuiju postala je sve popularnija. Neki feng šui stručnjaci ističu da nije dovoljno samo staviti figuru u dom i očekivati promjenu, već da treba posmatrati tok energije u cijelom prostoru i poboljšati ga. Kada je vaš dom otvoren, čist, rasterećen od negativne energije, tada možete primijeniti i moć figurica za koje se vjeruje da su talismani sreće.

U mnogim kulturama postoje razne figurice za koje postoji simbolika da privlače pozitivne događaje u život i pomažu da vaš dom ispune iskre sreće. Svaka od ovih figurica se postavlja u određene zone u domu kako bi se pojačala energija prostora i iskoristila za privlačenje željenog. Tako se, na primjer, figura žabe stavlja u sektor novca u kući, dok se amajlije za privlačenje ljubavi najčešće koriste u spavaćoj sobi.

Prema Feng- Shui stručnjacima, držanja figurica slonova u kući privlači pozitivne stvari u vaš život. Slon sa podignutom surlom predstavlja uspjeh. Čuvanje figurica u spavaćoj sobi privlači ljubav. A u blizini ulaznih vrata, privlači sreću za sve ukućane. Također, postoje vjerovanja da privlače novac.

slon

Slon i u drugim kulturama simbolizira snagu,moć,  mudrost, energiju i razum. Vjeruje se da slon donosi sreću pa da je poželjno da imate figuricu slona pokraj vaših ulaznih vrata kako bi vam sreća ulazila u kuću. Postoji i vjerovanje da figurica  slona može pomoći da prinova dođe u vašu kuću i to će se desiti ako figuricu  slona stavite kraj kreveta u spavaćoj sobi .

Ne propustite