Operite dobro ruke a zatim okrenite dlanove prema gore: JESTE LI UGLEDALI OVE LINIJE - evo šta to znači za vašu budućnost

Kiosk
Operite dobro ruke a zatim okrenite dlanove prema gore: JESTE LI UGLEDALI OVE LINIJE - evo šta to znači za vašu budućnost
Čitanje sa dlana vam može biti od velike koristi ako niste sigurni u svoju budućnost i ljubavni život.

Čitanje sa dlana vam može biti od velike koristi ako niste sigurni u svoju budućnost i ljubavni život.

Linija srca

Ova linija otkriva podsvijest pojedinca i njegov nivo ljubavi i intimnosti. Postoji poseban tip ljubavi u odnosu na položaj ove linije. Prema literaturi hiromantije, postoje posebni načini ljubavne podsvijesti kod svakog čovjeka: (A) Individualac je veoma otvoren o ljubavi, (B) Vrlo je ljubazan i “topao”, (C) Ne voli mnogo intimnost i ljubavne afere i (D) Voli novac više od svega.

linija-srca-0-jpeg-pagespeed-ce-ecya8zn-lu

Linija glave

Ovo označava kako pojedinac koristi svoj um za razmišljanje i po kom sistemu razmišlja. Linija glave se nalazi ispod linije srca, u paralelnom položaju. Nalazi se blizu palca i takođe ukazuje na 4 načina: (A) “Prevrnuta krajnja linija” znači da je osoba racionalna i neemocionalna kada je u pitanju donošenje odluka, (B) Osoba je analitička i zahtijeva stalnu intelektualnu vježbu kako bi se razvila, (C) Osoba je dovoljno racionalna i kreativna i (D) Osoba ima razvijene psihičke sposobnosti, maštu i kreativnost.

linija-glave-1

Linija života

Ova linija pruža informacije o tome kako se nositi sa životnim situacijama, izazovima i stresom. U idealnom slučaju, osoba zna kako da se nosi sa životom. Postoje dvije vrste ovih linija: (1) Slomljena ili isprekidana linija života, što znači da se osoba nosi sa životom na poseban način, voli da rešava izazove na vrijeme i ne može da uzme odmor dok ne završi sve što je isplanirano i (2) Dupla linija života, što znači da je osoba jaka kada je u pitanju moralna podrška za voljene osobe i porodicu.

linija-zivota-2

Linija sudbine

Poznata i kao “linija sreće”, ovo je omiljena linija za čitanje. Što je duža, to ćete imati više sreće u karijeri romantičnoj vezi. Kraća linija označava osobu “slobodnog duha”. Kod linije je važno gdje se završava i na kom mjestu se nalazi. (A) Odluke osobe o životu ili “sreći” je pod jakim uticajem porodice, (B) Vjeruje više u raspoznavanje sebe, (C) Sudbina ili karijera su slučajnost ili pomoć drugih i (D) Uz pomoć jakih fizičkih sposobnosti i intuicije osoba se suočava sa životnim izazovima.

linija-sudbine-3

Linija braka

Linija ljubavne veze ili braka govori o broju brakova, dužini vjeridbe, razvodu ili prevari. Broj linije braka odgovara broju koliko će se puta osoba vjenčati. Ako se linije preklapaju, osoba će imati afere i prevariće partnera.

linija-braka-4

Linija putovanja

Ova linija vam govori o putovanju i vašom vezom sa životom. Ako se vaša linija proširi i presječe liniju života, onda putovanje utječe na vaše zdravlje i znači da može da doprinese vašem zdravstvenom stanju. Ako linije pređu ostale linije, putovanje će vam donijeti dosta opasnosti ili smrt. Ako se pojavi oblik poput kvadrata, bezbedni ste na putovanju.

linija-putovanja-5

Linija zdravlja

Ova linija tumači vaše opšte zdravlje i finansijsku budućnost. Ako ne vidite liniju zdravlja, onda znači da ćete imati zdravstvene probleme u budućnosti. Ako je vidite, onda znači da ćete biti uspješni u finansijama. Talasasta linija zdravlja označava da ćete imati probleme sa zdravljem, kao što je anksioznost. Takođe negativno utiče na finansije.

linija-zdravlja-6

Zemljane ruke

Ruke u znaku “zemlje” karakteriše kvadratni oblik, kratki prsti, jaka i debela koža i jasne i čiste linije. Ovo su ruke praktične i prizemne osobe sa odličnim zdravljem. Često su u jakoj vezi sa prirodom i spoljašnjim svetom. Kao ljubavnici, uvijek će biti iskreni i pouzdani.

zemljane-ruke-7

Vatrene ruke

Vatrene ruke karakterišu duge šake, kratki prsti, istaknute linije i topla koža. Ovo su ruke osobe koja voli izazove i akciju u svim aspektima života. Na ljubavnom planu, sve će biti pozitivno jer osoba ima samopouzdanja i voli da predvodi druge.

vatrene-ruke-8-jpg-pagespeed-ce-hnnmvlhju9

Vodene ruke

Vodene ruke karakterišu duge šake, dugi prsti, mnoštvo finih linija koje nisu uvijek čiste i jasne, kao i mekna koža. Ove ruke ukazuju na kreativnu i emotivnu osobu. U ljubavi su nježni i ranjivi, što ih čini pomalo naivnim. Ako pronađu osobu koja će da bude brižna prema njima, znat će da uzvrate istom mjerom.

vodene-ruke-9-c26

Ne propustite