Dirljivi susret starih prijatelja nakon 20 godina (VIDEO)

Kućni ljubimci
Dirljivi susret starih prijatelja nakon 20 godina (VIDEO)
Susret s gorilom nakon 20 godina.

Kada je izašao snimak 2012. godine, na kome se djevojčica od samo 18 mjeseci igra sa gorilom teškom 136 kg, svijet je bio zgranut. Odmah su počela da se postavljaju pitanja tipa kakav bi to roditelj dozvolio da se tolika životinja uopšte približi, a kamoli igra sa bebom.

Da stvar bude još interesantnija, upravo ju je njen otac, ekspert za gorile, stavio tamo. On se nada da će prikazivanjem nježne strane ovih jakih životinja uspjeti da sakupi donacije za njih. 

Ipak, priča nije tako jednostavna. Eksperti kažu da su gorile nježni divovi, ali takođe umiju da budu veoma agresivni i da je razlog što je ova gorila toliko nježna taj što je cijela porodica rasla s njima i oni su je prihvatili kao dio njihove porodice.

 

Dejmijan, otac djevojčice drži centar gdje pomaže gorilama pa ih poslije vraća u divljinu. Upravo to su i uradili sa gorilom koja se igrala sa njegovom ćerkom. Međutim, 20 godina kasnije, oni su locirali tu gorilu, i njih dvoje su se ponovo sreli.

Iako je sada već djevojka, ona je ubjeđena da ju je gorila prepoznala. Možda djeluje grubo, ali su se zapravo veoma nježno igrali. Za nju i njenog oca je ovo bio jedan od najirljivijih susreta.

 

 

Ne propustite