TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA DO 22. NOVEMBRA: Moćna vladavina Škorpije donosi promjene, OVAJ ZNAK ČEKA OGROMAN NOVAC

Kiosk
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA DO 22. NOVEMBRA: Moćna vladavina Škorpije donosi promjene, OVAJ ZNAK ČEKA OGROMAN NOVAC
.

Sunce ulazi u znak Škorpije 22.oktobra i u ovom tajanstvenom i šarmantnom znaku ostaje do 22. novembra - neke znakove čeka velika sreća, a neke izazovno razdoblje!

Škorpija je vodeni znak, duboka, emotivna i intuitivna, pa će dubinu tražiti u svemu, a posebno u svojim emocijama. Imaće sjajnu komunikaciju sa drugima, ali će takođe hteti da razumr osećaje i unutarašnje stanje ljudi. Čitaće njihove duše iz pogleda.

Možda će biti ranjivi, ali biće jednako hrabri i hrabri. Škorpija je znak koji takođe simbolizuje transformaciju, pa ga očekuju brojne promene. U karijeri će biti ambiciozniji, a u ljubavi spremni osetiti neverovatnu kombinaciju romantične energije, strasti i seksualnosti.

Vladavina Škorpije neće biti naklonjena Biku, Lavu i Vodoliji, a evo 3 znaka velike sreće.

2708387-skorpija-ls

Rak

Sunce u Škorpiji aktiviraće peto polje vaše natalne karte, koje upravlja romansom, seksom i zabavom, tako da možete računati na dobar provod. Retrogradni Merkur za vas nije prošao nezapaženo, pa sledeći mesec razmislite o nagradi za svoju patnju. Biće vam neverovatno lako upoznati se, komunicirati, flertovati, uživati ​​u komunikaciji i podeliti svoje dobro raspoloženje sa drugima. Ovo je sjajno vreme da začinite svoj ljubavni život i zabavite se.


Škorpija

Srećan rođendan, draga Škorpijo! Ovo je vaše vreme i uživajte u njemu do kraja. Razmislite o onome što vam je najvažnije. Veze, porodica, karijera? Odlučite šta želite postići u svakom od ovih područja i verujte da možete dobiti sve to, pa čak i više. Naporno radite, napravite plan i idite hrabro napred. Što god započeli, imaćete veliku sreću. Sjajite!


Ribe

Tema sledećeg meseca za vas je avantura. Ovo je sjajno vreme za mali izlet s prijateljima, romantično putovanje s partnerom i promenu mesta stanovanja. Ako nije moguće otići na nekoliko dana, putujte u mašti, jer ko će bolje maštati od Riba. Zatvorite oči i vizualizujte svoje snove - ako želite biti iskreni, oni se mogu ostvariti. Imaćete izuzetno dobar društveni život - uživajte!

Izvor:Kurir
 

Ne propustite