20.10. STIŽE PUN MJESEC U OVNU, DONOSI VELIKE PROMJENE: Ostvaruju se želje od prije nekoliko mjeseci, OBRTITE PAŽNJU!

Kiosk
20.10. STIŽE PUN MJESEC U OVNU, DONOSI VELIKE PROMJENE: Ostvaruju se  želje od prije nekoliko mjeseci,  OBRTITE PAŽNJU!
.

Pun Mjesec očekuje nas 20.10. u 16:57h i donosi snažnu energiju i period transformacije. Ovaj pun Mjesec može vam pomoći da ponovo procijenite neke planove i ciljeve. Potiče vas da napravite neke produktivne korake.

Vjerujte svojoj intuiciji, promatrajte znakove oko sebe. Sjetite se namjera koje ste postavili u travnju/aprilu kada je bio mlad Mjesec u Ovnu. Sada bi bilo vrijeme da ih ponovo pregledate i vidite kako su se manifestirale tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

screenshot-6

Pun mjesc očekuje nas 20. listopada/oktobra i donosi tako snažnu energiju da ćemo se možda osjećati i preplavljeni. Iako intenzivna, lunarna energija nam može pružiti nove uvide, lekcije i znanja. Pun Mjesec će istovremeno aktivirati energije Marsa, Plutona i Erisa, stvarajući čuveni T kvadrat na nebu.

Ovaj spoj energija može stvoriti val napetosti, ali i ovo može donijeti nešto dobro – pomoći nam da otkrijemo istinu, postavimo granice i djelujemo u nastojanju da promijenimo situaciju.

Pun Mjesec u Ovnu može vam pomoći da smirite neke strasti, ovo je vrlo asertivna energija i moramo biti čvrsti, stajati na mjestu, čak i kada naiđu snažni vjetrovi i oluje.

Ako ste suočeni s donošenjem teških odluka pod ovim punim Mjesecom, postoji nekoliko stvari koje vam mogu pomoći.

Mars je neustrašivi ratnik, a kada je njegova energija jaka, to može biti dobro vrijeme za nadvladavanje nekih naših duboko ukorijenjenih strahova. Može biti dobro vrijeme da stavimo ratničku kacigu i pronađemo novu razinu samopouzdanja.

Moguće je da će se pojaviti strahovi, nesigurnosti i laži iz prošlosti. Ako se opirete ovakvim naglim turbulencijama, može doći do još veće negativnosti. Zato priznajte sve nesigurnosti i strahove, prvenstveno sebi, kako biste ih mogli već jednom otresti sa svoje duše i osloboditi ih se.

Energija ovog punog Mjeseca je period transformacije, bit ćete bolji i slobodniji. Razmišljanje o stvarima s ove točke gledišta može vam pomoći da se oslobodite starih navika iz prošlosti i umjesto toga prihvatite nove navike koje su rezultat ponovnog rađanja kroz koje ste prošli.

Ponekad ne postoji nešto poput “prave” odluke. Umjesto toga, radi se samo o tome da donesemo najbolje odluke. Na kraju dana, svaka odluka i radnja koju poduzimate prilika je za učenje, rast i preokretanje našeg života u novom pravcu.

Na dubljoj razini, ovaj Mjesec nas također može voditi ka razmišljanju o tome kojih se ciljeva ili vrijednosti želimo odreći. Kako ovaj pun Mjesec pada u znak Ovna, možda ćemo se vratiti na početak ove godine kada smo postavili neke namjere ili možda imali neke dobronamjerne planove o tome kako će nam izgledati ova godina.

U ovoj fazi godine, možda ćemo biti ponosni na sebe što smo postigli sve što imamo ili ćemo biti uznemireni što ova godina nije ispala onako kako smo mislili.

Bez obzira koliko ste vi zadovoljni, ovaj pun mjesec može vam pomoći da ponovo procijenite neke planove i ciljeve kako biste ih postigli. Pun Mjesec vas potiče da napravite neke produktivne korake i da se pomirite s činjenicom da je vrijeme da krenete dalje i možda usmjerite svoju energiju na nešto drugo.

Vjerujte svojoj intuiciji, promatrajte znakove oko sebe. Sjetite se namjera koje ste postavili u travnju/aprilu kada je bio mlad Mjesec u Ovnu. Sada bi bilo vrijeme da ih ponovo pregledate i vidite kako su se manifestirale tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

Pogled unazad može vam pomoći da razmislite o tome što treba odbaciti, čega se treba osloboditi i prilagoditi se tako da se možete nastaviti kretati u skladu s pravcem svog života.

Sagledajte sve okolnosti i razmislite – kako se na najbolji način možemo povezati s energijom punog Mjeseca

Provedite vrijeme u meditaciji, bavljenju umjetnošću, slušanju glazbe ili povezivanju sa suštinom svoje duše na bilo koji način koji vam odgovara. Poštujte i hranite svoju dušu i snove koje ste sami zacrtali.

Iako život može biti pun teškoća, postoji razlog zašto je vaša duša izabrala put koji ima.

Čak i kada nam se u životu umjesto magije serviraju izazovi, prepreke i nezadovoljstva, vjerujte u svoj put, jer ništa se ne događa bez razloga.

Ne propustite