DA LI IMATE SUŠILICU ZA VEŠ? MAMA POSLALA UPOZORENJE: Ako ovo ne uradite, do požara MOŽE DOĆI U TRENU!

Sve za dom
DA LI IMATE SUŠILICU ZA VEŠ? MAMA POSLALA UPOZORENJE: Ako ovo ne uradite, do požara MOŽE DOĆI U TRENU!
,Majka z Australije zabrinula se nakon što je osjetila miris paljevine koji je dopirao iz njezine sušilice rublja. Redovito je čisti, ali nije bila svjesna opasnosti koja vreba sa stražnje strane. 

Majka z Australije zabrinula se nakon što je osjetila miris paljevine koji je dopirao iz njezine sušilice rublja. Redovito je čisti, ali nije bila svjesna opasnosti koja vreba sa stražnje strane. 

Naime, u Facebook grupi Mums Who Clean objavila je fotografije ventilatora koji se nalazi sa stražnje strane, a u kojem su se nalazile nakupine prašine i ostataka vlakana., piše Index.hr.

"Ako se ne provjerava redovito, nakupljanje vlakana može izazvati požar pri podizanju temperature u bubnju. Ovo je jedan od vodećih uzroka požara u kućanstvima diljem svijeta", napisala je. 

113849dc-fb12-4bf4-8f26-52d0521161dd

Vatrogasci Australije 2020. izdali su upozorenje o opasnostima koje vrebaju zbog neočišćene sušilice rublja. Pozvali su Australce da čiste sušilice nakon svakog korištenja te ustvrdili da je to jedan od deset najčešćih razloga izbijanja požara u kućanstvu.
 

Ne propustite