IZABERITE JEDNU OD OVE TRI SLIKE: Evo šta vas čeka u BLISKOJ BUDUĆNOSTI

Kiosk
IZABERITE JEDNU OD OVE TRI SLIKE: Evo šta vas čeka u BLISKOJ BUDUĆNOSTI
Pogledajte ove tri slike i odaberite onu koja vas najviše privlači. Ona otkriva skrivene detalje vaših emocionalnih potreba.

Pogledajte ove tri slike i odaberite onu koja vas najviše privlači. Ona otkriva skrivene detalje vaših emocionalnih potreba.

slika-testlicnosti-emocije-atmahr

SLIKA 1

Ako ste odabrali ovu sliku, onda ste vjerojatno netko kome je potrebna ravnoteža i iskrenost u vašem životu. Povjerenje vam je izuzetno važno. Također, potrebno vam je i da drugi cijene sve što radite. U ovom periodu će vam najvjerojatnije trebati promjena da biste se osjećali bolje.

Naravno, strah morate ostaviti po strani ako želite ostvariti uspjeh. Potrebna vam je osoba kojoj je povjerenje također bitno i koja će vas slušati. Netko pozitivan i avanturistički nastrojen.

U ovom periodu vašeg života će sve ovisiti o tome što vi želite. Ako želite novog partnera, vrlo je moguće da ćete to uskoro ostvariti. Također, ako želite poboljšati odnos sa svojim već postojećim partnerom, možete i to ostvariti. Zato, dobro razmislite što želite, jer vam se to ovog mjeseca skoro sve može ostvariti.

SLIKA 2

Iako u posljednje vrijeme primjećujete pojavu većeg stresa i nagomilanih briga, ne želite to podijeliti s vama bliskim i dragim osobama. To je uglavnom greška. Nagomilan stres i briga koja se ne podijeli s nekim, vremenom može dovesti do bolesti i još većih problema.

Često se zateknete kako gledate u prošlost. Uvijek razmišljate o onome što se dogodilo i to vam zadaje bol. Potrebno je otpustiti prošlost i zamjeranje i krenuti naprijed.

Najbolje je da ono što vam stoji na duši i što vas muči, podijelite s osobom u koju imate najviše povjerenja. Tako ćete olakšati dušu i učiniti dobru stvar za sebe.

SLIKA 3

Vaš problem je što se previše brinete za druge ljude i često vas pogađa nedostatak empatije drugih ljudi. Trebali bi prestati dozvoljavati da to toliko utječe na vas i da vam remeti mir i sreću. Nitko nije savršen, ali svaka osoba je ipak s razlogom tu pored vas. Zato prihvatite to s razumijevanjem.

Trudite se podignuti svoju vibraciju i onda iz te pozicije sve razmotrite. Iz niske vibracije ništa ne možete dobro vidjeti.

Ovaj period bi vam mogao donijeti nove energije u životu. Ne odbijajte ih, veći ih maksimalno prihvatite. Odredite prioritete i uložite malo truda.

Budite strpljivi i vjerujte u proces, piše Atma.

Ne propustite