Mladog Bosanca napao ovan na ulici, pa zbog komentara postao zvijezda društvenih mreža "Kako ću ja sad objasniti zašto kasnim u školu..."

Objavljeno:07.10.2021 - 15:07
A A A Times Arial

Mladić iz Bosne i Hercegovine, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je snimio video snimak na kojem se vidi zašto je tog dana kasnio na časove. U suprotnom, da nije to učinio, verujemo da bi njegovo "opravdanje" prošlo poput "pas mi je pojeo domaći koji mi je ostao na klaviru".

Naime, njemu se na putu do škole, ispriječio pravi, pravcati ovan i to ne baš lijepo raspoložen. U nevjerici šta mu se dešava, mladić je izvadio telefon i počeo da snima bizarnu situaciju u kojoj se našao.

"Kako ću ja sad objasniti zašto kasnim u školu, majku ti... Ne, bolan, je**m ti, ne! Ne, bolan! Mrš!", govorio je on tokom snimka na kojem se vidi kako ovan ne želi da se njihovi putevi mirno raziđu.

4stk9kpturbxy9hngq0zgi3n2jmzthhntq4ogflotm1mdjkm2zjzdrinc5qcgerkwlnauqagaewbq

Nakon što se video pojavio na društveim mrežama, mladić iz Bosne je postao pravi hit, a jedan od najpopularnijih komentara je glasio "da nije snimio, niko mu ne bi vjerovalo da se desilo.".