TEST

ŠTA STE PRVO VIDJELI NA OVOJ SLICI? Ovo otkriva sve o vama: Ako ste prvo uočili GLAVU - IMAMO LOŠE VIJESTI

Objavljeno:22.09.2021 - 18:12
A A A Times Arial

Veze zahtijevaju konstantan rad i predanost oba partnera, ali katkada jedan partner može napraviti pogreške koje mogu upropastiti cijelu vezu. Iako je teško promijeniti navike, prva stvar koju treba napraviti jest prepoznati loše navike. 

U tome će vam pomoći test ličnosti koji otkriva kakvi postupci kvare vašu vezu, piše Your Tango.   

Ako ste prvo primijetili siluetu glave, vaša tjeskoba i anksioznost često se manifestira u vašim odnosima, iako to vaš partner ne zna. 

Predstavljate se kao da ste smireni i hladni, a čak ni vašim najbližima ne pokazujete pravog sebe. Ako ne naučite dijeliti svoje osjećaje s partnerom, riskirate da ga izgubite. 

Nema ništa loše u tome da svoje nesigurnosti i strahove podijelite s osobom s kojom ste u vezi. 

Ako ste prvo vidjeli drvo, vama treba neko vrijeme da biste uopće ušli u vezu i da priznate da je ta osoba netko na koga možete računati dugoročno. 

No, vjerovatno ćete postati ljubomorni na partnera kada će provoditi vrijeme s drugima, ali tek nakon što ste neko vrijeme zajedno. Samo zapamtite, važno je imati povjerenja u svojeg partnera. 

Ako ste prvo primijetili ptice, u vašim odnosima nema anksioznosti i neugodnosti. 

Možda je bilo na početku, ali kako se veza razvijala, vaši strahovi su nestajali. Ipak, važno je zapamtiti da bi vaš partner mogao imati određene probleme i strahove te je važno da ga saslušate i pomognete mu prevladati ih.