ZAMISLITE ŽELJU I ODABERITE JEDNO SLOVO SA DRVETA: Otkriva da li će vam se želja ostvariti, SVIMA JE POGODILO

Kiosk
ZAMISLITE ŽELJU I ODABERITE JEDNO SLOVO SA DRVETA: Otkriva da li će vam se  želja ostvariti, SVIMA JE POGODILO
.

SLOVO D

ŽELJU koju želite da ZAMISLITE nekako se bojite ipak nje. DRVO ŽELJA Vam poručuje da nema potrebe da se bojite bilo čega. Vi ste osoba koja ste zaslužili mnogo sreće u životu i zato ćete je i dobiti. Do kraja mjeseca želja će Vam biti ispunjena.

SLOVO E

Svaka ŽELJA koju Vi ZASMILITE sudbina će Vam ispuniti. DRVO ŽELJA je Vaš hram za duševnu i tjelesnu sreću koja Vam dolazi. Šalje Vam ispunjenje želje još tokom iduće sedmice.

SLOVO F

Ovo je želja koja će u Vaš život unijeti mnogo prelijepih trenutaka i stvari. Sada će DRVO ŽELJA da Vašu želju ispuni već sutra. Sve će se dešavati polako pa ne očekujte neke bum odmah novosti. U pozadini svih dešavanja kriće se Vaša želja.

SLOVO G

DRVO ŽELJA će Vas usrećiti do kraja godine sa ispunjenjem želje.

SLOVO I

Da li ste dobro razmislili kada se DRVO ŽELJA pitali da Vam ispuni želju? Ispuniće Vam se želja ali neće donijeti očekivane rezultate. Jer ipak i Vi morate nekad da naučite kako život funkcioniše.

SLOVO J

Nemojte se previše nadati jer Vam ova želja neće donijeti ništa dobro. Moraćete mnogo mnogo vremena čekati dok Vam DRVO ŽELJA ispuni ovu Vašu željicu.

SLOVO K

Vaša želja će biti jako brzo ispunjena.

Ne propustite