SAVRŠEN PAR I U BRAKU I POSLU - OVO SU 2 NAJKOMPATIBILNIJA ZNAKA HOROSKOPA: Najbolje se slažu u cijelom univerzumu

Kiosk
SAVRŠEN PAR I U BRAKU I POSLU - OVO SU 2 NAJKOMPATIBILNIJA ZNAKA HOROSKOPA: Najbolje se slažu u cijelom univerzumu
-

Ne zavisi ljubav samo od horoskopskog znaka i sa kojom osobom se dobro slažemo (ili se nikako ne slažemo).

Međutim, zvijezde ipak imaju neki, a katkad i znatan uticaj. Recimo, kada se ova dva horoskopska znaka sretnu, među njima se stvara čarolija - i traje zauvijek.

Među horoskopskim znakovima postoji cijeli niz parova koji su u savršenom skladu jedni sa drugima i koji imaju dobre šanse da ostanu zauvijek zajedno.

Međutim, ako se pitaju astrolozi o jednoj savršenoj kombinaciji, vjerovatno će spontano pomisliti na ovaj dvojac: Škorpija i Rak.

Evo zašto se Škorpija i Rak tako dobro slažu

Premda na prvi pogled imaju potpuno različite ličnosti, spajaju dvije stvari koje jačaju ljubav u vezi: razumiju jedno drugo - i nadopunjuju se. U područjima života u kojima Škorpija pokazuje slabost, Rak ostaje snažan - i obrnuto. Oboje se dive načinu kako onaj drugi rješava probleme: dok Rak pristupa problemima sa velikom osjetljivošću, Škorpija izgara od nestrpljenja i strasti. Suprotnosti se čarobno privlače u ovoj kombinaciji!

Ljubav ima prioritet

I Rak i Škorpija razumiju da je veza težak posao. Oboje su spremni uložiti energiju i vrijeme kako bi ljubav ostala jaka te su ovaj cilj stavili na vrh liste prioriteta. Ovde dolazi do izražaja činjenica da na oboje utiče element voda, što dugoročno stvara duboku vezu među njima.

Poznati parovi

Ovi slavni parovi dokazuju koliko ta ljubav može biti duboka.

Princ Čarls (Škorpija) i Kamila Parker-Bouls (Rak)

Tom Henks (Rak) i Rita Vilson (Škorpija)

 

Harison Ford (Rak) i Kalista Flokhart (Škorpija)

(Kurir.rs/Miss7)

Ne propustite