Ona ima 61, a on 24 godine: Evo kako izgleda njihova veza

Kiosk
Ona ima 61, a on 24 godine: Evo kako izgleda njihova veza
.

Šeril Mekgregor i Kuran Mekejn, par koji je javnost upoznala preko društvene mreže TikTok i koji je za kratko vreme privukao ogromnu pažnju.

Ne, nisu slavu stekli uspešnom karijerom u javnom poslu ili nekim značajnim delom koji bi ih stavio pod svjetla pozornice. Njihove godine su ono što intrigira javnost i izaziva lavinu komentara, pitanja, potpitanja, nevjerice i tračeva. Kuran ima 24 godine, a njegova izbranica Šeril čak 61!

Razlika u godinama je velika, ali to ne znači da oni ne mogu da uživaju u svim čarima jedne veze, kako i sami potvrđuju.

"On je najosjećajniji i najemotivniji muškarac s kojim sam ikad bila. Pokazuje koliko mu je stalo do mene. Hemija među nama je odlična. Nikad nisam mislila da ćemo nas dvoje biti zajedno, ali to što se događa između nas je nevjerovatno", izjavila je vidno sretna Šeril i napomenula da, uprkos velikoj razlici u godinama, imaju fantastičan "ljubavni" život.

"Ona zna što radi, i to je najbolji deo. Svaki put nam je sve bolje", nadovezao se Kuran na izjavu svoje drage.

Njihova ljubavna priča je sama po sebi nesvakidašnja i šokantna, ali ni njihovo upoznavanje nije bilo nimalo čudnije. Naime, njih dvoje su se upoznali kada je on imao 15 godina i radio u restoranu brze hrane koji je vodio njen sin. Kuran je ubrzo dao otkaz i od tada se nisu vidjeli sve dok on u novembru prošle godine nije ušao u prodavnicu u kojoj je ona radila kao prodavačica.

k5pk9kpturbxy9jzdq0zdg0zdrjmte3njfkmjcxzwrimgvlndlkymq3oc5qcgerkwlnap4agaewbq

foto: Profimedia

"Iako je prije uvijek bila tako sretna, taj dan je tugovala. Pitao sam je šta se događa, a ona se rasplakala. Bila je uzrujana što je na svojem TikTok profilu objavila kako pleše i primala je puno negativnih komentara zbog toga", prisetio se Kuran i dodao kako je odlučio tada da joj pomogne i da snime zajednički video, što ih je zapravo i spojilo.

"Povezali smo se na duhovnom nivou. Posjedujemo određenu vibraciju koja nas povezuje", zaključio je par na kraju i napomenuo da jedino što narušava njivu ljubavnu idilu jeste neodobravanje njihove veze od strane porodica, ali da ne dopuštaju da im ni to uništi sreću.

Šeril je, inače, majka sedmoro djece i baka čak sedamnaestoro unučadi.

(Žena Blic)

Ne propustite