RAZMIŠLJAŠ O BIVŠEM? Evo kako ćeš znati da li je POMIRENJE dobra ideja ili ipak nije

Objavljeno:03.08.2021 - 23:17
A A A Times Arial

Duga veza je zona komfora i bezbijedno mjesto. Ipak, ukoliko ste već raskinuli iz tih razloga razmislite da li je potrebno da se ponovo vraćate na staro i ulazite u priču iz koje ste se toliko trudili da izađete.

Usamljeni ste!

Prirodno je da vam nedostaje osoba koja je bila jako važan dio vašeg života. Ali, važno je da znate da kad razmišljate o bivšem morate sve da sagledate, prije nego što i pomislite da popustite tom impulsu da mu se ponovo javite i eventualno obnovite vezu. Ključno je jedno: da li razmišljate o njemu kad ste usamljeni, ili kad se super provodite? Kad vam padne na pamet čovjek kojeg ste nekad voljeli?

Ukoliko ga zovete samo kada ste tužni, usamljeni i depresivni, ne činite to.

210591-shutterstock-405674269-ls

Dosadno vam je!
 
Ako vam nedostaju varnice koje bi donijela nova ljubav, može se desiti da počnete da razmišljate o tome kako bi bilo da se vratite bivšem. Ali, to je samo potreba da "popunite" prazan prostor.

Dosada umije da maskira probleme, a to su iskustva sa novim ljudima. Uvijek je lakše obnoviti staru nego graditi novu vezu. Priznajte to.

Bolji neće doći?

Ova misao može da vas obuzme ako prvih par izlazaka sa muškarcima koji se nisu baš dobro završili, nakon kojih niste poželjeli da se vidite ponovo sa nekim od njih. Možda vam otkucava biološki sata ili mislite da vam je on najviše odgovarao. Izađite u svijet i počnite da se viđate sa ljudima, to je recept.
 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!