DANAS SE NAVRŠAVA 10 GODINA OD LUISOVE SMRTI, iza sebe ostavio ženu i šestero djece: EVO KAKO ONI DANAS IZGLEDAJU (FOTO)

Kiosk
DANAS SE NAVRŠAVA 10 GODINA OD LUISOVE SMRTI, iza sebe ostavio ženu i šestero djece: EVO KAKO ONI DANAS IZGLEDAJU (FOTO)
.

Danas se navršila tačno decenija od pogibije čuvenog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, koji je te 2011. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Feketića u 59. godini.

Iza sebe je, osim mnoštva legendarnih hitova, ostavio šestoro djece, od kojih je troje imao sa nevjenčanom suprugom Silvanom Stojnić, koja je nakon tragedije morala sa djecom sama da se snađe.

Andrej, koji je tada imao osam godina, Sergej koji je bio šestogodišnjak i najmlađa Ela, koja je imala samo dvije i po godine, ostali su bez oca u trenutku kada im je očinska figura najviše trebala, ali za Silvanu su prave muke, tek posle nešto više od godinu dana od Luisove pogibije, počele.

- Ja se sad ježim kad treba da se vratim tamo. Kad bi trebalo to da napišem sve to ne znam kako bi to izgledalo, niti bih znala šta, gde i kako. Mi smo živjeli jedan potpuno normalan život, nismo imali nikakve skandale, neko bi rekao da smo živjeli savršeno. On je bio vanzemaljac, on je imao taj nivo svesti, poimao je život, kakva je bila njegova filozofija, kako je on živio. - pričala je Silvana za Pink.rs.

676

foto: Pink.rs

- Nisam prošla taj proces žaljenja. To sam tek sad osvijestila, meni je mama preminula, nisam se ni okrenula, i tad sam otvorila pandorinu kutiju, krenulo je da izlazi sve, sve što sam sa Ljubišom potisnula, jer sam tad morala da idem naprijed. Mi smo 4. avgusta obavili sahranu, a moja djeca su prvog septembra krenula u školu, neko u školu, neko u vrtić i ja sam samo nastavila da „jašem“. Gdje ja stadoh ti produži, ali ja sama, odvozi, dovozi, razvozi, škola, vrtić, sport, engleski, to je jedna ozbiljna logistika za jednu ženu. A da ne pričam da sam potpuno stala s mojim poslom, jer nisam mogla da ga vodim, jer bi onda trpila djeca. Ostala sam u dugovima, kreditima, održavanjima, njegov auto, moj auto, auto na lizingu. Neko ti tek tako izvuče tlo pod nogama, a to samo život zna da napravi takav scenario - rekla je Silvana.

Njegovi sin i kćerka Maja i Marko naslijedili su očev talenat, a malo ko zna da se oni danas uspješno bave muzikom, prenosi "Pink.rs".

s9uk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnpnn01eqv8vmjfinmi2yjk1owfiyzvlzgm0odi5otqzn2m1odhmzdcuanbnkzmczqjcaieaaq

foto:Printscreen

Maja se 2014. godine takmičila u jednom poznatom talent šou programu u kojem je pokazala svoje glasovne mogućnosti. Maja je rođena u Njemačkoj, u Minhenu i tamo je živjela do 2001. Ona je završila zanat za frizera, pa je neko vrijeme radila kao frizerka, a zatim kao konobarica. Bila je i menadžer jednog kluba u Njemačkoj. Muzikom se profesionalno bavi već deset godina. Maja je imala svoj bend sa drugaricom Ivanom, a sa bratom Markom pjevala je i u bendu “Marakuja”. Kćerka pokojnog Luisa je zatrudnila dva mjeseca nakon očeve smrti i na svijet donijela kćerku Tatjanu.

Marko je, osim talenta od oca naslijedio i nadimak Luis. On je talentovan i perspektivan muzičar, koji je poslije brojnih nastupa u raznim beogradskim bendovima odlučio da započne solo karijeru.

Posljednjih godina Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Louis uspio je da se kvalitetom i drugačijim zvukom potpuno izdvoji na domaćoj muzičkoj sceni. Dokaz da je u tome uspio je njegov prvi samostalni album “Shine on me”, u kojem je spojio zvuke soula, r’n’b, popa, kao i neke elemente balkanske i orijentalne kulture.

 

Ne propustite