ODLUČIO JE DA OSTAVI ŽENU, napisao joj je pismo, a onda je dobio odgovor koji nikako nije očekivao!

Kiosk
ODLUČIO JE DA OSTAVI ŽENU, napisao joj je pismo, a onda je dobio odgovor koji nikako nije očekivao!
Jedan neimenovani muškarac, očito frustriran nezainteresovanošću svoje supruge, čvrsto je odlučio da je napusti i da se razvede od nje.

Jedan neimenovani muškarac, očito frustriran nezainteresovanošću svoje supruge, čvrsto je odlučio da je napusti i da se razvede od nje.

Napisao joj je jedno pismo u kojem je opisao zašto je nesretan, te zašto se odlučio da je napusti. Ipak, kroz par dana dobio je njen odgovor koji ga je totalno šokirao i dobro uzdrmao…

“Draga ženo,

Pišem ovo pismo da te obavjestim da te ostavljam zauvijek. Bio sam dobar suprug sedam godina, ali ništa nisam dobijao zauzvrat. Posljednje dvije nedjelje su bile naročito užasne. Kap, koja je prelila čašu, bio je poziv tvog šefa, koji je saopštio da si dala otkaz na poslu.

Prošle nedelje vratila si se kući i nisi ni primjetila da sam se ošišao drugačije nego inače, pripremio ti tvoj omiljen obrok za večeru, i čak sam obuo nove svilene gaće.

Ti si sve pojela za dve minute, odgledala svoju „sapunicu“ i odmah otišla na spavanje. Odavno nisam čuo da govoriš da me voliš, ne želis ništa raditi što vezuje muža i ženu.

Ili se viđas sa nekim, ili me više ne voliš. Bilo kako bilo, ja te ostavljam!

Tvoj bivši suprug.

P.S. Čak i ne pokušavaj da me pronađeš. Ja sam se sa tvojom sestrom preselio u Zapadnu Virdžiniju, zauvijek. Ćao!”

razvod445

Ženin odgovor:

“Dragi bivši supruže,

Odavno me ništa tako nije obradovalo, kao tvoje pismo.

U pravu si, u braku smo sedam godina. Šta kažeš – dobar suprug? Ha, ha, daleko si od toga, daleko..

„Sapunice“ gledam, jer mi je dosadilo tvoje stalno kukanje. Uostalom, posljednje vrijeme ni to nije pomagalo.

Primjetila sam tvoju novu frizuru prošle nedelje, i sve što sam htela reći je bilo :“Izgledaš kao neka baba!“. Pošto je moja mama mene učila da govorim dobre stvari, ili ćutim, opredjelila sam se za drugo.

A kad si pripremio moje omiljeno jelo, ti si sigurno mene pomješao sa mojom sestrom, jer već sedam godina ne jedem svinjsko meso.

Uzgred, o tvojim novim svilenim gaćama… Primjetila sam, ali nisam imala nikakav komentar, kada sam ugledala da na njima još uvek visi etiketa sa cijenom $49.99. Vjerovatno je slučajnost, ali baš tog jutra, moja sestra je od mene pozajmila 50$…

Bez obzira na sve, još sam te voljela, i mislila da ćemo riješiti sve naše nesuglasice. Zato, kada sam dobila na lotou 10 miliona dolara, dala sam otkaz na poslu i kupila sam dvije karte do Jamajke. Ali, vrativši se kući, pronašla sam tvoje pismo. Pa, šta reći, ništa se ne dešava bez razloga…

Nadam se da ćeš biti srećan u svom novom životu. Moj advokat je rekao da zahvaljujući tvom pismu, nećeš izvući od mene ni paru. Tako da… Ćao!

Tvoja bivša žena, bogata i slobodna!

P.S. Ne znam, da li sam pričala nekad, ali moja sestra Karla na rođenju je bila Karlo…

Lijep dan, želim!”

(uspesnazena)

Ne propustite